04.03.2019, 22:04 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Reaktioner: En forfærdelig første halvleg

Kenneth Andersen var ikke tilfreds med de første 45 minutter efter 3-3 kampen mod FC Nordsjælland - og så var værterne alligevel tæt på at stjæle alle tre point

Kenneth Andersen:
- Vores første halvleg var forfærdelig. Vi var især utilfredse med de mange boldtab, for det er rigtig skidt at få omstillinger imod sig, når modstanderen er et velspillende FC Nordsjælland-hold. I pausen snakkede vi om genstarte det hele i anden halvleg, og ellers ville vi begynde at skifte ud. Jeg synes, der var tre gode indhop, og det gav os ny energi. Vi havde endda chancer til at vinde efter vores udligning, men det havde næsten været for ondt.

Jakob Poulsen:
Det var en kamp, hvor det var meget op og ned for os. Vi indledte sådan set ok, men så begyndte vi at smide mange bolde, hvilket gav FC Nordsjælland gode arbejdsbetingelser med deres omstillingsspil. I anden halvleg indledte vi også okay, men generelt var det en lige kamp, og vi bør også anerkende FC Nordsjælland for en stærk kamp. Hvis de får pladsen, er de ikke sjove at spille imod.

Erik Sviatchenko:
- Man kan roligt sige, at vores moral var bedre end vores spil i dag.
Vi var alt for åbne, vi havde for mange boldtab, og vi blev ofte fanget med en uorganiseret defensiv struktur. Vi dummede os meget på bolden i dag, og alligevel lavede vi et vanvittigt comeback. Vi havde jo faktisk chancer til at vinde i den sidste del af kampen.

Evander:
- Vores indsats og spil i første halvleg var ikke godt. Vores presspil fungerede ikke, og vi var hele tiden på bagkant af tingene. Det blev bedre, som anden halvleg skred frem, men det rakte desværre ikke til tre point.
Jeg er selvfølgelig glad for mine to scoringer, men jeg byttede dem gerne for en sejr. Jeg nyder godt af, at holdkammeraterne hjælper mig på banen, og jeg spiller ikke for at blive Man of the Match - selv om det selvfølgelig er dejligt.