20.01.2017, 16:05 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Reaktioner fra FCM - Vendsyssel FF

Læs cheftræner Jess Thorups og to-måls-skytte Mikael Andersons reaktioner på 2-2-kampen mod Vendsyssel FF

Mikael Anderson

Spørgsmål: Mikael Anderson du kommer ind og får scoret to kasser, hvordan føles det?

Mikael Anderson: Det føles selvfølgelig dejligt. Jeg er en glad herre. Jeg er glad for, at jeg kan komme ind og gøre en forskel.

Spørgsmål: En ting er, at der står to mål på statistikken nu, men hvad betyder det for dig at komme i gang på den her måde?

Mikael Anderson: Det viser vel, at det jeg har lavet i ferien har givet pote. Så det er jeg glad for.

Spørgsmål: Det er vel også rart at vise sig frem for trænerne?

Mikael Anderson: Ja, jeg skal jo vise trænerne, hvad jeg duer til, og jeg har været en del skadet. Men nu har jeg endelig skadefri opstart, hvor jeg kan starte på lige fod med de andre, og så er det jo perfekt at komme i gang sådan her.

 

Jess Thorup

Spørgsmål: Hvad tænker du om kampen?

Jess Thorup: Jeg tænker, at det er en typisk start på en opstart, hvor man har haft stort fokus på det fysiske hele ugen, og så skulle det krydres med en kamp, hvor det bliver med to gange 45, så vi fik 21 spillere i spil med 45 minutters varighed, og det bliver jo altid lidt rodet, lige som i det var i dag. Første halvleg var bestemt ikke godt. Anden halvleg var som hold godt, og det er klart, at der er en enkeltmandspræstation fra Mikael, der gør det godt, da han scorer to mål. Men jeg synes, at hele holdet gjorde det, vi gerne vil og stod sammen som hold, så det var godt at se.

Spørgsmål: Hvad var forskellen på de to halvlege, udover at I skiftede spillere og opstilling?

Jess Thorup: Det var jo noget energi, som er forskellen, og så var det alt for nemt at spille igennem vores kæder. Strukturen var ikke god. De kunne reelt have scoret endnu flere mål i første halvleg. Hvor vi i anden halvleg tog teten og havde chancerne. Jeg husker ikke, at Vendsyssel har en chance i anden halvleg.

Spørgsmål: Hvad skyldes den dårlige start I får på kampen?

Jess Thorup: Det er et godt spørgsmål. Nu skal jeg lige hjem at se kampen igen. Men for mig handler det om mangel på koncentration, for vi har ikke øvet andet end organisation det meste af opstarten, fordi der var noget fysisk aspekt i det også, og det synes jeg ikke, at jeg så i første halvleg.

Spørgsmål: Man undervurderer måske også et hold, der kommer fra første division?

Jess Thorup: Det kan godt være, men hvis man gør det, håber jeg, man snart kommer på andre tanker, for de ligger nummer et i første division, og det kan være, at vi skal møde dem igen lige om lidt, hvis de rykker op.

Spørgsmål:  Hvad viser det dig, at Mikael kommer ind og scorer to mål?

Jess Thorup: Det vidner jo om, at vi er en klub, der vil give vores unge spillere chancen. Mikael snuste jo lige lidt til det i slutningen af efteråret, og han viser på træningsbanen, hvilket potentiale han har. Det skal vi have forløst. Vi skal have god tid med de unge, men de popper op en gang i mellem, men det var godt at se, at Mikael fik lidt output på det i dag.