11.02.2019, 21:47 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Reaktioner fra Vendsyssel: Spillet var ikke godt, men sejren var god

Anfører Jakob Poulsen kaldte sejren på 1-0 over Vendsyssel FF fortjent - og Kian Hansen glædede sig over sit vindermål

Jakob Poulsen:
- Spillet var bestemt ikke ret godt, men sejren var fortjent nok. Vi arbejder jo rigtig meget med vores standarder, og derfor er vi gode til den disciplin. I dag var der godt nok en del dårlige - men heldigvis var der også en enkelt god - og Kian står faktisk ret tit fri, fordi modstanderen koncentererer sig om de spillere, som rager mere op.

Kian Hansen:
- Det er ikke den kønneste kamp, vi har spillet, men heldigvis fik vi de tre point. Jeg synes, Vendsyssel leverede en rigtig fin kamp, ogd et blev præcis så bøvlet, som vi forventede. Vi tre point på en rigtig grim måde, kan man sige. Om min scoring var en indøvet detalje? Ja da ..., det er det altid, når Jakob rammer mig.

Erik Sviatchenko:
Det var en klassisk første kamp. Vi har lige været i Dubai og spille på fine baner i godt vejr, og så møder vi noget helt andet her. Jeg synes dog, at vi holdt dem godt nede, de fik en enkelt stor chance til sidst, men ellers havde vi styr på dem, og vi havde jo et par store muligheder for at udbygge 1-0 føringen. Det var dejligt at få fornemmelsen af, at vi nu er i gang - og det skete heldigvis med en sejr.

Paul Onuachu:
Vi fik heldigvis tre point i en svær kamp, hvor Vendsyssel gjorde det godt med hård fight. Vi holder dem fra chancer i næsten hele kampen, de har en stor en til sidst, mens vi har et par store undervejs. Blandt andet har jeg en selv, men den må jeg skylde til næste gang. Lige nu glæder jeg mig bare over at spille om point igen, og det var rat at få tre af slagsen.

Du kan stemme på JFP Man of The Match i fan app'en.