08.03.2019, 21:40 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Reaktioner: George-scoring glædede FCM-anfører

Evander var stærk i fredagens 2-1 sejr over Hobro IK, hvor han både scorede og stod for oplægget til sejrsmålet

Jakob Poulsen: Det var så fedt, at George fik scoret, for han havde jo et par afbrændere sidst. Resultatmæssigt har vi spillet flere tætte opgør i dette forår, men i dag synes jeg, vi var klart bedst, så på den baggrund var sejren fortjent. Selvfølgelig skal vi lukke kampen noget før, men sådan gik det ikke. Hobro IK spillede som forventet, men vi løste det godt i første halvleg, og nu ser vi frem mod opgøret mod Sønderjyske, inden slutspillet skal i gang.

Evander: Da jeg modtog bolden inden min scoring, så jeg, at der var masser af plads. Jeg følte nærmest, at jeg var tvunget til at skyde, så det gjorde jeg. Lige da jeg ramte bolden, kunne jeg godt mærke, at det måske kunne blive meget godt, og det var fantastisk at se bolden stryge i mål.
Desværre fik de scoret i begyndelsen af anden halvleg, men heldigvis blev vi ved med at søge scoringen til 2-1, som vi heldigvis fik scoret 10 minutter før tid. Når vi nu ikke fik afgjort kampen allerede i første halvleg, så var det en forløsende scoring - for det vigtigste for os var sejren.

Marc Dal Hende: Jeg havde en meget stor hovedstødschance i slutningen af første halvleg, og jeg følte egentlig, at jeg kom meget godt op til den, men alligevel headede jeg over. Du skriver bare, at det skide dårligt, for det var det. Den skulle afgjort have været der.