03.04.2019, 22:29 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Reaktioner: Hele regionen skal feste i Parken

En kommende folkefest i hovedstaden, en målgivende assist af en målmand, fire scoringer - der var gang i den på MCH Arena onsdag aften

Claus Steinlein:
- Holdet har skaffet os muligheden for at lave en kæmpe folkefest for hele regionen i Parken . Den mulighed for at betale noget tilbage udnytter vi, og vi kommer til at give den ekstra gas her i vores jubilæumsår.
Vi er vant til at vinde, så jeg er overbevist om, at vi nu går hele vejen og får fingrene i den pokal, vi mangler i samlingen.

Jesper Hansen:
- Jeg jublede nærmest mere end Gustav, da han slap fri på min udsparksbold. Det er lidt målmands-nørdet, men det er fantastisk, når man lykkes med det tekniske, lange spark, og jeg havde set, det var Gustav. Så gælder det om at få bolden ned i hjørnet, hvor Gustav kommer i løbeduel, og det var fedt at se ham score igen.
Nu er vi i finalen, og modstanderen er ikke så vigtig for mig. Dem, som ikke har prøvet det før, kan glæde sig helt vildt, og vores drøm om The Double lever endnu.

Kenneth Andersen:
- Jeg forholder mig til, at jeg kun har været i én pokalfinale i løbet af min trænerkarriere, og den vandt jeg. Med U19-holdet slog  vi Silkeborg IF, så min historik er fremragende.
Jeg ved godt, at klubbens historik er anderledes, men det har jo ikke noget med dette hold at gøre - jeg er sikker på, at spillerne laver noget stort den 17. maj.
Mod OB var det fedt at se en stærk præstation, skarpheden var ligeledes i top, og vi holdt nullet igen. 
Om Paul havde problemer? Vi tog ham ud på grund af ankelskaden, og kort efter fik han et slag i hovedet, men efter kampen så jeg ham danse foran vores fans, og der lignede han altså ikke en, som bøvlede med noget som helst.