22.04.2019, 21:13 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Reaktioner: Indkasserede dumme mål

Manglende skarphed førte til FC Midtjyllands første hjemmebanenederlag i over et år

Kenneth Andersen:
- Jeg synes, vi producerede mange chancer, og det var noget skidt, at vi ikke fik udnyttet flere af dem - blandt andet blokerede Brøndby-defensiven to gange på målstregen. Brøndby scorede til gengæld to mål, som begge blev rettet af på vej i nettet, og jeg ved godt, de havde andre muligheder, men det var ærgerlige scoringer.
Det går ikke lige vores vej netop nu, så derfor skal vi stå sammen og få det vendt.

Jakob Poulsen:
- Generelt spillede vi en godkendt kamp. Brøndby var gode til at udnytte vores fejl, og det er virkelig en ærgerlig fornemmelse at stå uden point efter sådan en kamp - specielt fordi Brøndby scorede to gange, hvor bolden blev rettet af.
Vi havde rigtig mange chancer selv, men vi manglede skarphed, og så bliver det bare vanskelige kampe.
Nu skal jeg passe på med, hvad jeg siger, men jeg tror ikke, vi kan undgå at score flere mål, hvis vi producerer lige så mange chancer i de kommende kampe.

Tim Sparv:
- Det var et irriterende nederlag.
Vi skulle have gjort det bedre, da Brøndby fangede os på en omstilling i forbindelse med deres første scoring, og så var vi ikke effektive nok i den modsatte ende.
Vi producerede jo muligheder nok, men desværre fik vi det første nederlag i meget lang tid på MCH Arena, og det er en hård periode for holdet netop nu.
Der er bare ingen smutveje - vi må på træningsbanen og fortsætte det hårde arbejde - og så skal vi kigge indad.