18.04.2019, 21:03 | Af: Flemming Linenbjerg | Foto: Getty Images

Reaktioner: Kvaliteten manglede

FCK vandt fortjent, mener Kenneth Andersen efter nederlaget i Parken

Kenneth Andersen:
- Nederlaget på 3-0 var en kæmpe skuffelse for os, og det var selvfølgelig ikke det, vi håbede på. Vi mødte et stærkt FCK-hold, som var bedre end os på dagen. 
Vi savnede den fornødne kvalitet, og det betød blandt andet, at vi gav for mange standardsituationer væk. I det hele taget spillede vi ikke op til vores niveau, og med nederlaget har vi naturligvis ikke gjort det lettere for os selv, men vi spiller videre og jagter point. Vi smider os ikke ned, og der er en ny kamp mandag. Vi vinder sammen som hold, og vi taber sammen som hold. Vi skal hjælpe hinanden op af det lille sorte hul, som et nederlag altid efterlader den tabende part i.

Jakob Poulsen:
- Når man taber 3-0, vil man gerne ud at spille en ny kamp hurtigt, så det er fint, vi skal på banen på mandag igen.
Jeg synes egentlig, at vores udtryk var okay, og vi fik lagt et fint pres på dem. Vi var også godt med på andenboldene, men på bolden var vi ikke gode nok.
Det havde den konsekvens, at FCK kunne etablere et tungt pres på os, hvilket udløste mange hjørnespark - desværre fik vi ikke afvist dem alle. Generelt må vi bare erkende, at FCK i dag havde mere kvalitet både offensivt og defensivt.

Tim Sparv:
- Heldigvis har vi en kamp allerede mandag igen mod Brøndby, og det er fint at komme på banen hurtigt efter sådan en oplevelse.
Ja, jeg er naturligvis glad for, at jeg har kæmpet mig tilbage i startopstillingen, så jeg kan få lov til at spille noget fodbold.
Jeg forsøger, som altid, at gøre mit arbejde så godt som muligt.