18.02.2019, 22:15 | Af: | Foto: Getty Images

Reaktioner: To forskellige halvlege, men fuldt fortjent sejr

Der var enstemmighed i Midtjylland-lejren efter aftenens 2-1 sejr over AaB – en god sejr, der burde have været større

Kian Hansen
Nu scorede jeg i sidste weekend, så jeg er tilfreds med også at byde ind i dag - også selvom det kun var en assist. Det var jo en nem scoring for Paul, når han blev serviceret så fornemt. 

Jeg synes vi er rigtig dygtige før pausen. Vi vader i chancer og skal også lave mere end det ene mål. Det bliver desværre ikke helt det samme i anden halvleg og vi må kigge indad, men overordnet var det en god sejr. 

Brian Priske
Vi er naturligvis glade for tre point og jeg synes det er fuldt fortjent. Vi er totalt i kontrol før pausen og skal egentlig lukke kampen allerede der. Vi mister måske lige fem procent efter 2-0 målet, og det kan vi ikke være tilfredse med, men vi lukker godt af og hiver en fortjent sejr i hus. 

Jesper Hansen
Man kan dele kampen op i to. I første halvleg kører vi dem over og skaber et hav af chancer. Vi er i fuld kontrol og målet falder på et godt tidspunkt. Efter vi kommer på 2-0 synes jeg vi bliver lidt for passive og lukker AaB udnødvendigt ind i opgøret. De har ikke mange chancer, men lugter blod og i slutfasen kan det altid blive hektisk.

Vi kan tage meget med fra sejren i dag og jeg synes vi finder tilbage til mange af de flotte offensive takter, vi viste i efteråret. 

Rilwan Hassan
Vi kommer blæsende ud til kampen og leverer en rigtig stærk første halvleg. Vi finder hinanden godt i offensiven og jeg kan næsten ikke forstå, at vi ikke får scoret mere end det ene mål. Vores tempo falder lidt efter det andet mål, men vi står godt imod og selvom de får reduceret, så føler jeg ikke, at vi er ved at smide sejren. Kampen skulle have været kørt sikkert i mål, men vi tager gode takter og tre point med videre. 

Næste Superligakamp for FC Midtjylland er ude mod AGF på søndag. Der er kampstart kl. 16:00.