14.12.2018, 15:25 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Reese klar til mødet med ejerne

Forsvarsspiller Søren Reese er ejet af FC Midtjylland men spiller i AC Horsens - søndag mødes de to klubber i årets sidste kamp

Umiddelbart ligner det en meget speciel kamp på søndag, hvor AC Horsens på hjemmebane tager imod FC Midtjylland.

I hvert fald for Søren Reese (Foto: Getty Images) og Sammy Skytte, som til daglig spiller hos værterne men er ejet af gæsterne.

Søren Reese afviser dog, at det føles vildt specielt.

- Det gør det ikke af den grund, at jeg ikke har været en del af FC Midtjylland. De købte mig, og lejede mig straks ud til Horsens. Til daglig går jeg jo ikke og tænker på det formelle ejerskab i forhold til min person, siger Søren Reese.

Han har derfor heller ikke skabt relationer i FC Midtjylland-truppen, men han ved, at der venter AC Horsens-mandskabet en vanskelig opgave.

- FC Midtjylland har igennem længere tid set meget stærk ud, men selvfølgelig tror vi på, at vi kan levere en overraskelse - og det vil det jo være, hvis vi henter tre point på søndag, mener Søren Reese.

Han er et del af en Horsenstrup, som er i en god forfatning, og det skyldes blandt andet, at ressourcerne er blevet fordelt i løbet af sæsonen.

- Vores trup er jo ikke voldsom bred, men mange spillere er brugt, og det gør, at vi virker friske, men selvfølgelig bliver det også rart med lidt ferie. Det har været et langt år, og banerne er efterhånden lidt tunge, siger Søren Reese med et smil.

Han forholder sig til, at AC Horsens normalt præsterer godt mod de store hold, og det sker som regel med afsæt i de dyder, som præger konceptet hos cheftræner Bo Henriksen.

- Det er en kamp, vi ser frem til, og vi har tidligere med succes fundet den rette opskrift mod de på papiret stærkere hold, og det håber og tror vi på, vi gør igen søndag eftermiddag.

Søren Reese er ikke mindst en trussel i hovedspillet, og hvis han nu scorer et mål mod sine ejere, vil han juble, som man nu gør, når bolden ender i nettet.

- Jeg er 100 procent loyal over for den klub, jeg spiller i, så derfor, hvis det skulle ske, finder jeg nok på en eller anden jubel-ting, siger Søren Reese.

Opgøret mellem AC Horsens og FC Midtjylland spilles søndag klokken 14.00.