11.03.2018, 19:15 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

Remis i Farum

FC Midtjylland og FC Nordsjælland delte pointene i Farum

Søndag eftermiddag var der topopgør på Right To Dream Park mellem FC Nordsjælland og hele Regionens hold FC Midtjylland. Tilbage i startopstillingen var Marc Dal Hende og igen med ikke mindre end fire spillere fra Akademiet.

I den indledende fase af kampen er FC Nordsjælland mest på bolden uden dog at blive afgørende farlige. På den anden side af kampens første kvarter begynder FC Midtjylland at holde bedre fast i bolden, og gode løb af Mikkel Duelund og Frank Onyeka truer FCN-målet.

På trods af at FC Nordsjælland er ligaens mest scorende hold, har de den første halve time ikke mange reelle afslutninger. Vores defensiv står stærkt. Samtidig begynder hjemmeholdet at smide nogle nemme bolde væk centralt i banen, hvilket giver nogle muligheder til FCM, som er lige ved og næsten. Efter 31 minutter får ulvene en kæmpe chance til Marc Dal Hende efter godt hovedspil af Zsolt Korcsmár.

Desværre laver Kian Hansen en fejlpasning efter 35 minutter som giver en scoring til FC Nordsjælland.

Reaktionen efter målet er god fra Jakob Poulsen & Co, og mod slutningen af halvlegen får FC Midtjylland bedre fat. Her kommer holdet med god power og viser igen stor farlighed på dødbolde.

FC Nordsjælland går dog til pause med en fortjent 1-0-føring. 

2. halvleg

Dommer Michael Tykgaard var ikke med ude til anden halvleg grundet en skade, og kampen kom derfor i gang med ti minutters forsinkelse. Ligeledes kom Korcsmár heller med ud til anden halvleg, og han blev erstattet af Rasmus Nicolaisen.

FC Nordsjælland kom bedst i gang med flere nærgående tilløb mod FCM-målet. Men igen løfter kaptajnen holdet, og med den såkaldte ”flødefod” lægger Jakob Poulsen bolden ind med en følt inderside efter 50 minutter. 1-1.

Efter udligningen fortsætter de gode takter for udeholdet med gode relationer mellem Mikkel Duelund og Gustav Wikheim. Spillet bølger frem og tilbage, og FCN’s 7’er Mikkel Rygaard kommer også til en stor chance.

Efter 64 minutters spil giver FC Midtjylland debut til Michael Baidoo, som erstatter Gustav Wikheim. Baidoo ligger sig frem sammen med Mikkel Duelund, og der er gode takter mellem de to og Frank Onyeka.

I den sidste del af kampen er FCM flere gange på vej mod gode gennembrud, men den sidste aflevering mangler. Kampen slutter 1-1.

Næste kamp og sidste kamp i grundspillet er hjemme på MCH Arena mod SønderjyskE.

KØB BILLET TIL KAMPEN MOD SØNDERJYSKE