21.11.2017, 16:45 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

Reserverne sejrede fortjent i Aarhus

Opgøret mellem FCM II og AGF's ditto i Reserveligaen endte med en 4-1-sejr til ulvene

FC Midtjylland gæstede tirsdag eftermiddag Fredensvang i Aarhus, hvor AGF's træningsanlæg er placeret. Her besejrede ulvene aarhusianerne med 4-1 efter at have været nede med et enkelt mål ved pausen. 

Første halvleg bølgede lidt frem og tilbage, og begge hold var lige meget i boldbesiddelse, men midtjyderne fik skabt de største chancer. Alligevel var det aarhusianerne, der kunne bringe sig foran efter 40 minutters spil ved Mustapha Bundu. AGF kunne således gå til pause med en etmålsføring. 

Kort efter pausen svarede ulvene igen, da Rafael van der Vaart udplacerede den aarhusianske keeper fra feltkanten med et sikkert spark i det lange hjørne.

Ulvene fortsatte scoringsstimen i anden halvleg, da Babajide David fandt vejen til netmaskerne to gange. Den første scoring faldt efter 60 minutters spil, da Bozhidar Kraev fandt David i feltet med en hård pasning, som David elegant vendte på og udplacerede keeperen med venstrebenet. I det 69. minut var David så på pletten igen, da Jonas Borring vendte på sin direkte modspiller i feltet og spillede David helt fri foran mål. 

I det 87. minut lukkede og slukkede Kraev kampen med en flot scoring. David vandt en duel i højre side og fandt Kraev i feltet, som satte sin direkte modspiller via en skarp vending, og derefter lagde han sikkert bolden i det lange hjørne. 

FC Midtjylland scorede altså hele fire gange i anden halvleg, hvor ulvene havde fuld kontrol over kampen. Top A-træner Søren Bjerg var da også ganske godt tilfreds med indsatsen efter kampen. 

- Vi spiller alt i alt en rigtig fin kamp. Vores defensiv står solidt og afbalanceret, så en kæmpe stor ros til forsvarskæden med Halsti som general. Offensivt får vi scoret fire gange, men skarpheden manglede lidt i omstillingsfasen, må vi erkende, fortæller Søren Bjerg. 

Mandag er det så førsteholdstruppens tur til at tage tre point mod AGF, når de gæster MCH Arena med kampstart klokken 19:00. 

KØB BILLET TIL FC MIDTJYLLAND - AGF PÅ MCH ARENA

AGF - FCM 1-4 (1-0)
'40 1-0 Mustapha Bundu
'51 1-1 Rafael van der Vaart 
'60 1-2 Babajide David
'69 1-3 Babajide David
'87 1-4 Bozhidar Kraev