28.03.2018, 09:10 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

Sådan gik det landsholdsspillerne

Ni superligaspillere har været i aktion i landsholdsregi. Få overblikket over, hvordan det er gået dem

Ni superligaspillere har været i aktion for deres respektive landshold forud for, at FC Midtjylland sparker slutspillet i gang den 3. april ude mod AC Horsens. Køb din billet til CASA Arena her

Mikkel Duelund og Mads Døhr Thychosen, U21

Danskerne indledte med en testkamp mod Østrig, og her var Mads Døhr Thychosen med fra kampens begyndelse og spillede 67 minutter. Duelund blev indskiftet i det 82. minut og var involveret i de sidste to danske scoringer. Danmark besejrede Østrig med hele 5-0.

I U21-landsholdets anden kamp gjaldt det den vigtige EM-kvalifikationskamp ude mod Georgien. Her var Duelund med fra start og stod bag assisten til Robert Skovs udlignende scoring i det 42. minut. Georgien fik desværre atter bragt sig i front med 2-1, inden den tidligere FC Midtjylland-akademist og senere -profil, Rasmus Nissen, sikrede et uafgjort resultat i Georgien. 

Kaan Kairinen, Finland U21

Det finske U21-landshold, med Kaan Kairinen på holdkortet, besejrede Litauen med 2-0 i EM-kvalifikationen. I den forbindelse kom Kairinen på tavlen, da han bragte finnerne i front med 1-0 i det 61. minut.

Artem Dovbyk, Ukraine U21

Det unge nyindkøb kom på scoringstavlen, da Ukraine besejrede Slovenien med 3-2. Dovbyk scorede målet til 3-1 i det 79. minut.  I ukrainernes anden kval-kamp var modstanderen England, som trak sig sejrrigt ud af opgøret med 2-1. Dovbyk startede på toppen for Ukraine og spillede 74. minutter, inden han blev skfitet ud ved stillingen 1-0 til englænderne.

Bubacarr Sanneh, Gambia

En enkelt gang har Bubacarr Sanneh været i aktion med det gambiske landshold, der mødte Den Centralafrikanske Republik. Kampen sluttede 1-1, og den stærke midterforsvarer fik fuld spilletid.

- Det var en okay kamp, hvor jeg synes, vi spillede godt og skabte mange chancer. Desværre fik de et mål, hvor der burde være dømt offside, fortæller Bubacarr Sanneh om opgøret.

Tim Sparv, Finland

I finnernes første kamp af to i landsholdspausen spillede Tim Sparv hele kampen, som endte med en nul-løsning. I Finlands anden venskabskamp var Malta modstanderen, og her fik Sparv mulighed for at hvile benene frem mod slutspillet og kom altså ikke på banen. Finland vandt opgøret med 5-0. 

Bill Hamid, USA

Den amerikanske keeper så til fra bænken, da USA besejrede Paraguay 1-0. 

Bozhidar Kraev, Bulgarien U21

Kraev var atter udtaget til det bulgarske U21-landshold, der mødte Slovenien. Bulgarerne havde Kraev med fra start, og han spillede samtlige 90 minutter. Dog blev det ikke til en scoring for den unge offensivspiller, men Bulgarien vandt 3-0. 

Andreas Poulsen, U19

Danmarks U19-talenter med Andreas Poulsen, Victor Torp (U19) og Sebastian Buch (U19) på holdkortet spillede Elite Round i Silkeborg, og her blev det til en sejr og to uafgjorte kampe, som desværre ikke rakte til en EM-plads. Andreas Poulsen spillede fuld tid i alle tre kampe, og der blev desuden godt med spilletid til Victor Torp og Sebastian Buch, der begge spiller på FC Midtjyllands U19-hold.

Danmarks U17-landshold spillede ligeledes Elite Round i Østrig og opnåede kvalifikation til det forestående U17-EM. Gustav Isaksen, Tobias Anker og Nikolas Dyhr repræsenterede flot FC Midtjylland ved den lejlighed. Isaksen kronede deltagelsen med to scoringer.