25.06.2019, 12:11 | Af: | Foto: Getty Images

Sæsonens første test: Superliga-møde i Gauerslund

Fredag aften tester Midtjylland kampformen for første gang i 19/20-sæsonen, når Esbjerg fB venter i Gauerslund

Efter små to ugers intensiv opstartstræning, er det igen blevet tid til kamp for spillerne i FC Midtjylland. Fredag aften møder vi Superliga-kollegerne fra Esbjerg fB på Gauerslund IF's anlæg i Børkop. 

Træningskampen mod Esbjerg er den eneste test på dansk grund inden sæsonpremieren i 3F Superligaen den 12. juli. Førsteholdstruppen rejser således på træningslejr i Polen på søndag, hvor der spilles yderligere to kampe mod henholdsvis hollandske Vitesse Arnhem og polske Lech Poznan. 

Entré
Det koster 75 kr. for voksne og 40 kr. for børn under 16 år at overvære kampen. Alle tilskuere – uanset tilhørsforhold - skal benytte hovedindgangen på stadion. Det er muligt at købe mad og drikke i boderne på stadion under hele arrangementet. Alle indtægter går ubeskåret til vores samarbejdsklub Gauerslund IF. 

Autografer efter kampen
Efter kampen er det muligt at komme helt tæt på spillerne, når de bliver på anlægget og skriver autografer og tager billeder med de fremmødte fans. 

Livestreaming
Vi håber at se en masse midtjyske fans til kampen, men hvis du ikke kan komme på stadion, kan opgøret livestreames via FC Midtjyllands kanal på MyCujoo:

Livestream: FCM-EfB

Praktisk info
Truppen til kampen udtages torsdag eftermiddag.
Opgøret mod Esbjerg fB fløjtes i gang kl. 18:00 på Gauerslund Stadion i Børkop. Adressen er Fælleshåbvej 11, 7080 Børkop.