15.05.2018, 16:00 | Af: Thomas W. Lauridsen | Foto: Getty Images

Sanneh: Det er gået hurtigere end forventet

Bubacarr Sanneh har fået en rigtig god start i FC Midtjylland, hvor han dog først lige skulle vænne sig til et nyt spilsystem.

I vinters hentede FC Midtjylland Bubacarr Sanneh i AC Horsens og på trods af en opstart, hvor en del af tiden blev brugt uden for kridtstregerne, så har den gambiske midtstopper for alvor bidt sig fast i startopstillingen efter en række gode præstationer.

Bubacarr Sanneh indrømmer da også, at det er gået lidt hurtigere end forventet, men han har også arbejdet hårdt for det.

- Det har været et godt halvår indtil videre. Det er alt sammen gået lidt hurtigere end forventet, men det er også noget, jeg har arbejdet utrolig hårdt for. Det er med at være helt klar, når man endelig får muligheden for at vise både holdkammerater og trænerene, at man kan stoles på. Klubben hjalp mig i starten med lejlighed og alt det der, så jeg kunne fokusere på fodbolden, og det har været en meget stor hjælp.

Selvom han har fået en rigtig god start, så har der været en tilvænningsperiode i form af et nyt spilsystem, men også her har der været hjælp at hente.

- Jeg skulle lige vænne mig til systemet til at starte med, da jeg aldrig havde spillet i et tre-mands-forsvar før, og der har holdkammeraterne og trænerne også været utrolige gode til at forklare mig, hvad jeg skal gøre i de forskellige situationer, og det har været meget vigtigt for mig her i starten, fortæller han.

Efter Bubacarr Sanneh har bidt sig fast i blandt de startende 11, har han spillet flere store kampe, ligesom han har rundet syv scoringer - heraf tre i FC Midtjylland-trøjen - men andre ting er lige så vigtige for forsvarsspilleren.

- Der er ikke nogen magisk formular bag de syv mål. Jeg hare været på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, fundet den rigtige timing og stolet på mine instinkter. Det er da meget rart at score mål, men det er nu mindst lige så vigtigt, at mine præstationer generelt er gode, og at vi holder nullet i den anden ende, siger Bubacarr Sanneh, der håber på at kunne krydre et flot forår med et mesterskab.

- Den perfekte afslutning på sæsonen ville selvfølgelig være at opnå vores store mål og blive danske mestre. Resultatet i Brøndby hjalp os med at holde drømmen i live, så lige nu er vi på vej i den rigtige retning. Vi skal dog tage en kamp ad gangen, gøre som vi plejer, og så skal vi nok have muligheden for tre point i næste kamp også.

Næste opgør for Bubacarr Sanneh og resten af holdkammeraterne er i Telia Parken imod FC København.
KØB BILLET TIL FC KØBENHAVN - FC MIDTJYLLAND HER