20.03.2018, 15:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

Se FC Midtjyllands slutspilsprogram

FC Midtjyllands kampe i slutspillet er nu fastlagte. Få overblikket her

Oversigt over FC Midtjyllands hjemmekampe

FC Midtjyllands slutspilsprogram er nu fastlagt, og ulvene starter og slutter mod de gulblusede fra AC Horsens.

Møderne med Superligaens foreløbige 1'er, Brøndby IF, er placeret torsdag den 19. april på MCH Arena og mandag den 14. maj på Brøndby Stadion. Ulvene står over for løverne fra F.C. København mandag den 9. april på MCH Arena, mens udekampen i Parken afvikles fredag den 18. maj. 

Sportschef Svend Graversen er glad for at have kampene fastlagte og er fortrøstningsfuld forud for de afgørende opgør i Alka Superligaen. 

- Vi noterer os, at det er et meget komprimeret program for os. Det stiller store krav til hele truppen, og der finder vi en ro i, at vi har en god bredde og høj kvalitet. Derfor går vi ind til slutspillet med en god fornemmelse, siger Svend Graversen om det nu offentliggjorte slutspilsprogram. 

Også cheftræner Jess Thorup lægger vægt på en højintens periode, men ser frem til at komme i gang med slutspillet.

- Det bliver selvfølgelig en hård periode med minimum 11 højintense kampe. Det betyder, at der bliver stillet store krav til truppens bredde og restitution generelt, men jeg er meget fortrøstningsfuld. Der venter vores fans, som har givet os en overvældende støtte sæsonen igennem, nogle rigtig spændende kampe, og vi glæder os til at kæmpe for medaljer i fællesskab, siger Jess Thorup. 

Aktuelt er der landsholdsfodbold på programmet, men Graversen ser ligeledes frem mod at følge slutspillet og kampen om medaljer.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med slutspillet. Alle i FC Midtjylland arbejder hver dag benhårdt for at spille om titler, og vi har bragt os i en god position, hvor vi tager del i medaljekampen. Vi har en stor tro på truppen og den kvalitet, der er på holdet, kan bære os langt, slutter Svend Graversen.  

OVERSIGT OVER FC MIDTJYLLANDS SLUTSPIL
Dato Modstander Spillested
Tirsdag 3/4 18:00 AC Horsens CASA Arena
mandag 9/4 19:00 F.C. København MCH Arena
Søndag 15/4 16:00 FC Nordsjælland Right to Dream Park
Torsdag 19/4 20:00 Brøndby IF MCH Arena
Søndag 22/4 16:00 AaB Aalborg Portland Park
Søndag 29/4 16:00 AaB MCH Arena
Mandag 7/5 19:00 FC Nordsjælland MCH Arena
Mandag 14/5 19:00 Brøndby IF Brøndby Stadion
Fredag 18/5  F.C. København Telia Parken
Mandag 21/5 AC Horsens MCH Arena


Desuden er ulvene fortsat med i kampen om DBU Pokalen. Her spiller FC Midtjylland kvartfinale torsdag den 12. april i Hobro.