05.04.2017, 20:34 | Af: | Foto: Getty Images

Sejr og klar til pokalsemifinalen

Onauchu viste på ny målform i 3-2-sejren over AaB i DBU Pokalen

Paul Onuachu er brandvarm for tiden. Det beviste han på ny i aftenens pokalkamp i Aalborg, hvor han scorede to mål i 3-2-sejren over AaB. Dermed er angriberen nu oppe på syv mål i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland bragte sig på både 1-0 og 2-0 i første halvleg, og begge gange var det nigerianeren, der havde sidste fod på. Efter 22 minutter fik Paul Onuachu sendt bolden i mål, da Filip Novak fik prikket et indlæg forbi AaB-keeperen til en fri Onuachu.

Syv minutter senere var angriberen igen hurtig i opfattelsen. Rasmus Nissen Kristensen, der leverede en god præstation på højrekanten, trykkede af udefra. Det gav en retur fra AaB-keeperen, og den Lange Paul først over og gjorde sig selv til dobbelt målscorer.

Inden pausen nåede hjemmeholdet også på tavlen, da Kian Hansen var uheldig i en tackling i feltet, hvor bolden ramte op på hans arm. Det gav nordjysk straffespark, og her svigtede anfører Rasmus Würtz ikke.

FC Midtjylland fortsatte med at dominere kampen, og kort inde i anden halvleg gjorde den målfarlige venstre back Filip Novak det til 3-1, da back-kollegaen fra højre side Rasmus NK blev spillet flot fri af Janus Drachmann og med et hårdt fladt indlæg fandt Nissen tjekken, der let kunne sende den i kassen.

Med 12 minutter tilbage i Aalborg fik hjemmeholdet fornyet håb, da indskiftede Kasper Risgård fik reduceret til 3-2, og selv om nordjyderne pressede på for forlænget spilletid, så holdt midtjyderne stand, og dermed er ulvene klar til semifinalen i DBU Pokalen.

Næste opgave for FC Midtjylland bliver på søndag hjemme på MCH Arena, hvor SønderjyskE kommer på besøg. Det opgør har kampstart klokken 13.00.

Kampfakta:

DBU Pokalen, kvartfinale
AaB - FC Midtjylland 2-3 (1-2)
22’ 0-1 Paul Onuachu
29’ 0-2 Paul Onuachu
34’ 1-2 Rasmus Würtz (straffespark)
52’ 1-3 Filip Novak
78’ 2-3 Kasper Risgård

Advarsler:
36’ Rasmus Würtz
37’ Janus Drachmann
55’ Rasmus Nissen Kristensen

Holdopstilling (Udskiftninger):
FCM, 4-1-4-1:
Start-11:
Johan Dahlin, Rasmus Nissen Kristensen, Kian Hansen, Markus Halsti, Filip Novak, Janus Drachmann (78’ André Rømer), Jakob Poulsen, Mikkel Duelund, Gustav Wikheim (66’ Simon Kroon), Rilwan Hassan, Paul Onuachu (66’ Bruninho)

Bænk:
Mikkel Andersen, Rasmus Nicolaisen, André Rømer, Simon Kroon, Marc Dahl Hende, Mikael Anderson, Bruninho

Dommer:
Jakob Kehlet

Tilskuere:
4.124