28.02.2017, 13:50 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Sidste chance: Få GRATIS øl+frankfurter med til din billet

Køber du billet til kampen mod Lyngby senest i dag tirsdag den 28. februar, får du en gratis stadionplatte med i købet

Det begynder at spidse til i Alka Superligaen, hvor slutspilspladserne skal fordeles efter 26 kampe. Lige nu er intet afgjort, og derfor er der vigtige points på spil i grundspillets sidste kampe.

Således også når Lyngby Boldklub på fredag gæster MCH Arena. Oprykkerne har imponeret stort i sæsonen og ligger lunt i svinget til en plads i mesterskabsslutspillet.

Det bliver vigtig med stor midtjysk opbakning, og derfor lancerer FC Midtjylland et early bird-tilbud. Køber du din billet senest tirsdag den 28. februar*, giver den ikke alene adgang til topkampen – den giver også en gratis frankfurter og øl/vand i fanzonen mellem klokken 18.15-19.15.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. LYNGBY BK FREDAG D. 3. MARTS KL. 20.15 - KØB BILLETTER HER >>

Så der er altså god mulighed for at rykke fredagsbaren til MCH Arena, hvor I kan varme op til dramaet mod den tidligere FCM-spiller David Nielsens drenge og nyde hinanden selskab i det opstillede telt foran Ulveshoppen.

Du kan også vælge at rykke inden for og benytte dig af vores populære bold, bajere og biksemad-tilbud. For kun 300 kroner (Kun 150 kroner for sæsonkortholdere) får du al den biksemad, du kan spise, samt to øl/vand samt kaffe og kampoptakt. Og naturligvis følger der også en kampbillet med i tilbuddet (sæsonkortholdere bruger deres faste plads). Læs mere om det tilbud HER (vælg bold, bajere og biksemad).

For sæsonkortholdere vil der være mulighed for at invitere en person gratis med til kampen. Og er der ikke plads, hvor du har sæsonkort, er det muligt at få flyttet din sædvanlige plads til netop denne kamp, så I kan sidde sammen. Desuden vil der senere i sæsonen bliver lavet et lignende tilbud for sæsonkortholdere, hvor der tilbydes en øl/vand samt en frankfurter.

Der er kick-off på grønsværen klokken 20.15, men allerede to timer før åbner aktiviteterne altså foran arenaen i fanzonen, ligesom Ulveshoppen også åbner dørene med flere gode tilbud på det tidspunkt.

Meld dig til facebookbegivenheden og bliv løbende opdateret på, hvad der sker til kampen. Du finder begivenheden HER >>

*Print-selv-billetten vil blive tilsendt som en pdf-fil onsdag den 1. marts - efter deadlinen for early bird tilbuddet. PDF filen skal printes (A4 format med tydelige stregkoder) og medbringes på MCH Arena fredag d. 3. marts.