12.08.2018, 22:07 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Sikker FCM-sejr mod AC Horsens

Tre scoringer og et rødt kort var blandt ingredienserne på MCH Arena

På forhånd lignede søndagens hjemmekamp mod AC Horsens en vanskelig opgave, men FC Midtjylland endte med at vinde opgøret med sikre 3-0 foran 5032 tilskuere.

Jakob Poulsen scorede til 1-0 på straffespark inden pausen, og i anden halvlegs første minut øgede Gustav Wikheim til 2-0 og gjorde på den måde opmærksom på, at han var kommet på banen fra anden halvlegs begyndelse i stedet for en skadet Mikkel Duelund.

Mod kampens slutning øgede Mayron George til slutresultatet 3-0 efter fint forarbejde af Mads Døhr Thychosen.

Medvirkende til kampens udvikling var et rødt kort til AC Horsens' Mads Juel Andersen i forbindelse med det straffespark, som han begik mod Paul Onuachu i første halvleg, og da en spilleglad Wikheim scorede straks efter pausen, var det ikke ret meget fodboldkamp tilbage.

Gæsterne gjorde sig kompakte, og det mindede til tider om indendørs fodbold, når værterne kørte bolden rundt om et tætpakket Horsens-felt, men en enkelt gang blev der prikket hul på udeholdets defensiv, og så steg store og stærke Mayron George til vejrs og headede sin første FCM-scoring i nettet.

Sejren og de tre point gør, at FC Midtjylland holder trit med toppen i Superligaen, og nu kigges der frem mod torsdag, hvor returkampen mod The New Saints venter på MCH Arena - kom gerne og støt holdet i bestræbelserne på at avancere i Europa League-kvalifikationen.

Mod slutningen af kampen blev Bubacarr Sanneh fortjent kåret som kampens spiller - forsvarsspilleren leverede en ny overbevisende indsats, hvor der mod slutningen af kampen endda var overskud til lækre tekniske detaljer fra ham.