22.05.2020, 15:08 | Af: | Foto: Getty Images

Sikker sejr i Aalborg - læs reaktioner her

Kaba, Schwartz og Vibe scorede målene, da AaB blev besejret 3-0 i en testkamp forud for genstarten af 3F Superligaen

Aalborg Portland Park dannede her til eftermiddag rammen om en træningskamp mod AaB - den eneste af sin slags inden 3F Superligaen vender tilbage.

Om den lange kamppause skal have skylden for rust i afslutningerne i kampens indledning skal være usagt, men offensiven skød sig varm, som kampen skred frem. Inden da blev Awer Mabil afvist af stoplen, mens også Evander havde et kvalificeret forsøg, der dog strøg tæt over mål. Jesper Hansen holdt desuden målet rent nok en gang og har fortsat til gode at blive passeret i 2020. 

Du kan læse kampopdateringer her

- Vi var klart bedst
Ronnie Schwartz: - Vi har trænet rigtig godt i en lang periode nu, men det er klart, at vi skal have justeret de små ting. Vi tog et godt skridt i dag og overordnet ser det fornuftigt ud. Vi var klart bedre end AaB og som jeg ser det, så har vi mange strenge at spille på i vores spil.

Paulinho: - Det var dejligt at spille kamp igen. Uagtet at det blot var en træningskamp, så gav vi den alt vi havde, og jeg synes at vi lykkes med vores tilgang. Vi vandt, men vigtigst, så leverede vi en stærk indsats både defensivt og offensivt. Vi skal holde fast i momentum og sørge for, at vi gør arbejdet færdigt. 

Priske: - Overordnet er jeg ganske tilfreds med spillets faser. Nu har vi endnu en uge på træningsbanen til at pudse de sidste taktiske detaljer af. Vi fik set mange af spillerne i kamp - også i længere tid - i dag og de er kommet hurtigt tilbage. Nu skal vi hjem og arbejde videre, så vi står som ønsket mod Horsens næste mandag. 

I næste kamp venter AC Horsens i 3F Superligaen. Kampen spilles på MCH Arena mandag den 1. juli kl. 16:00. 

Kampfakta
AaB – FCM 0-3 (0-1)

42’ 0-1 Kaba
58’ 0-2 Schwartz
64’ 0-3 Vibe 

Startopstillingen
Jesper Hansen, Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho, Frank Onyeka, Evander, Awer Mabil, Anders Dreyer, Mikael Anderson, Sory Kaba

Ændringer i pausen
Ind: Cools, Dyhr, Vibe og Schwartz
Ud: Andersson, Paulinho, Dreyer og Kaba 

Ændringer efter en time 
Ind: Cajuste, Sparv, Nicolaisen, Madsen, Sørensen og Aral Simsir 
Ud: Sviatchenko, Scholz, Evander, Onyeka, Mabil og Anderson