05.10.2017, 10:55 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Simon Kroon ude med hjernerystelse

Den svenske offensivspiller fik et slag på tindingen i onsdagens træningskamp.

Onsdag eftermiddag spillede et FCM-hold bestående af førsteholdsspillere suppleret med ungdomsspillere mod FCM's u19-mandskab. I slutminutterne af den interne testkamp fik Simon Kroon et uheldigt slag på tindingen, og øjeblikke senere fik han et ildebefindende og måtte lægge sig ned.

Simon Kroon var omtumlet og begyndte at kaste op, hvorfor en ambulance blev tilkaldt. Holdet og fysioterapeut Christopher Grymer tog god vare på svenskeren og tog alle de nødvendige forholdsregler, indtil ambulancen ankom. Efter en del undersøgelser blev Simon Kroon for en sikkerheds skyld lagt i halskrave og på båre, før han blev kørt til hospitalet i Herning for videre udredning.

Det viste sig, at den 24-årige spiller har fået en hjernerystelse. Allerede samme aften var svenske Kroon i klar bedring, og hans kæreste er rejst fra Malmø for at være hos ham. Efter omstændighederne har han det godt.

I første omgang er Simon Kroon ude i mindst en uge, og herfra afhænger hans tilbagevenden til træningsbanen af, om han fortsat oplever symptomer på hjernerystelse.