19.01.2018, 10:15 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Simon Kroon udlejes til Superligaklub

For et år siden kom Simon Kroon til FC Midtjylland fra SønderjyskE. Nu lejer sønderjyderne den svenske kantspiller i et halvt år

Det er et lige knapt et år siden, Simon Kroon blev præsenteret i FC Midtjylland fra superligakonkurrenterne i Haderslev. Nu skifter svenskeren tilbage til SønderjyskE på et kortvarigt ophold, hvor han lejes ud til sønderjyderne resten af sæsonen.

Med en bred trup, hvor kantspillerne har stået i kø for at komme i kamp, er det ikke blevet til fast spilletid for den 24-årige svensker i FC Midtjylland. Kroon har i det seneste år spillet 19 kampe for FC Midtjylland, hvor af 11 af optrædenerne var i Superligaen, mens otte af kampene har været UEFA-kvalifikationskampe eller pokalkampe.

- Vi tror fortsat på Simon Kroon, som vi ser som en god spiller. Men med den trup vi har lige nu, giver det bedst mening for Simon og for os, at han kommer til SønderjyskE i et halvt år og får mere spilletid, siger sportschef Svend Graversen.

Inden Simon Kroon kom til FC Midtjylland, var han fast mand i SønderjyskE. Her spillede han i alt 36 kampe, hvor han scorede ni mål og lagde op til syv scoringer.

Svenskeren har kontrakt med FC Midtjylland frem til 31. december 2020.