10.05.2016, 15:30 | Af: | Foto: Getty Images

Skadet Ureña rejst hjem

En muskelskade sender costaricanske Marcos Ureña på sidelinjen i sæsonens sidste kampe

Der bliver ikke mere spilletid for Marcos Ureña i FC Midtjylland i denne sæson. Den costaricanske hurtigløber døjer med en muskelskade, der holder ham ude af spillet i sæsonens sidste fem superligakampe.

- Han har fået en muskelskade i højre forlår, og det betyder, at han må sidde uden for i sæsonens sidste kampe, konkluderer fysioterapeut Andreas Frisch, der forventer angriberen ukampdygtig måneds tid.

Derfor er den costaricanske landsholdsspiller rejst hjem til Costa Rica, hvor han genoptræner og får behandling i landsholdslejren i bestræbelserne på at blive klar til Copa America.

- Det er rigtig ærgerligt, at vi må undvære Marcos til de afgørende kampe i sæsonen. Men da skaden gør, at han ikke når at blive klar til de sidste kampe, har vi ladet ham rejse hjem til Costa Rica, hvor han genoptræner og får behandling i landsholdssejren. Lige nu er det usikkert, om han bliver klar til Copa America, men det håber vi selvfølgelig alle sammen på, han bliver, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Costa Rica spiller deres første kamp den 4. juni, hvor modstanderen er Paraguay. Derudover er Ureña og co. i pulje med Colombia og USA.