28.09.2018, 09:31 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Skal håndtere favoritværdigheden

Cheftræner Jess Thorup håber på en stærk opfølgning på sejren over FC København

Sidst, FCM-spillerne var på MCH Arena, stod FC København på den modsatte banehalvdel, og det endte med en fremragende præstation af værterne - krydret med en fortjent 3-1 sejr.

Lørdag står Hobro IK på den modsatte banehalvdel, og cheftræner Jess Thorup håber på en ny fremragende præstation af værterne - krydret med en ny fortjent sejr.

- Vi kommer til kampen som favoritter, og den rolle skal vi håndtere. Det handler om at angribe kampen med det rette mindset og den rette energi - gør vi det, tror vi på sejr hver gang, slår cheftræner Jess Thorup fast.

Han ser frem til, at spillerne, i skøn forening med fansene, tipper kampen over til hjemmeholdets fordel.

- Vi skal have tålmodighed på og udenfor banen, og så handler det om at gøre os fortjent til at få styringen i kampen. Det tror jeg på, vi kan, og så betyder det ikke så meget, om vi møder FC København, Hobro IK eller en helt tredje.

Jess Thorup understreger, at Hobro IK, trods manglende pointhøst indtil nu, stadig har kvaliteter og kompetencer, som enhver modstander skal forholde sig til, og det vil FC Midtjylland også gøre i lørdagens kamp.

- Det er jo altid en balance - er det en fordel at møde et hold, som tabte stort i den seneste Superligarunde, eller er det en bagdel? Hvis vi går på banen med samme udtryk, som vi viste mod FC København, får vi automatisk en mental fordel - men det kræver det også. Der findes ingen lette kampe i Superligaen, siger Jess Thorup, som glæder sig over, at FC Midtjylland er det bedste hjemmehold i Superligaen indtil nu i denne sæson.

- Det er vi blevet i samarbejde med vores fans, og det skal vi bygge videre på mod Hobro IK. Vores tilgang skal være den rigtige, og så skal vi som hold præstere. Vi er bevidste om, at der er store forventninger til os, og det skal vi kunne klare, mener FC Midtjyllands cheftræner.

Opgøret på MCH Arena fløjtes i gang lørdag klokken 16.00.