20.11.2016, 21:42 | Af: | Foto: Getty Images

Sparv ærgerlig over pointløst comeback

Knæet holdt, men det gjorde det ene point ikke, og det irriterede Tim Sparv

For første gang i sæsonen var Tim Sparv i aktion for FC Midtjylland i Alka Superligaen, da han blev skiftet ind fra anden halvlegs start.

Men efter kampen havde den finske landsholdsanfører svært ved at glæde sig over comebacket, som blev pointløst efter SønderjyskE’s sene scoring.

- Lige nu er jeg bare sur og irriteret, fortalte Tim Sparv i mixed zonen i Haderslev.

Til gengæld var der godt nyt i forhold til knæet.

- Der var ingenting at mærke, siger Sparv, der til gengæld kunne mærke den massiv modvind, som FC Midtjylland spillede imod i anden halvleg en mand i undertal.

- Det er ekstreme vejrforhold at komme ind til, og jeg har aldrig tidligere oplevet noget lignende i min karriere. Vi gør det så godt, vi kan. Modvinden og en mand i undertal gør det svært, siger den finske landsholdsspiller, der ærgrer sig over, at holdet lukkede et mål ind kort før tid.

- Vi kigger i stedet for at få blokkeret skuddet. Det er det, der irriterer mig mest. Jeg synes, vi var tæt på at få 0-0, siger Sparv, der melder sig klar til hjemmekampen mod OB om en uge.

En der også fik modvinden at mærke var Johan Dahlin i målet, der endte med at få et målspark direkte tilbage i hovedet og måtte afværge ved selv at samle bolden op.

- Rent instinktivt så går jeg på bolden. Jeg tænkte slet ikke på, at det var mig, der havde sparket den ud, siger Johan Dahlin om den særprægede situation.

Næste gang FC Midtjylland skal i aktion er på mandag, når OB gæster MCH Arena.