02.06.2017, 12:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Stærk ungarer på plads i FCM

Zsolt Korcsmar er hentet på en fri transfer

FC Midtjylland har forstærket truppen med den 28-årige ungarske forsvarsspiller Zsolt Korcsmar, der kommer til klubben fra den ungarske klub Vasas SC, der netop har spillet pokalfinale i Ungarn.

- Zsolt er en spiller, vi har fulgt i flere år. Vi blev første gang opmærksomme på ham i Greuther Fürth, da vi scoutede Tim Sparv i sin tid, fortæller sportsdirektør Claus Steinlein.

Og netop Tim Sparv og Zsolt Korcsmar har et venskab, der strækker sig tilbage til deres fælles fortid i tysk fodbold. Derfor har ungareren også rådført sig med Sparv, inden han satte sin underskrift på kontrakten med FC Midtjylland.

- Tim har kun positivt at sige om klubben. Han fortæller, at det sociale miljø er fantastisk, og at han er glad for at være i klubben. Så han har skruet mine forventninger op, men jeg er sikker på, at det bliver godt. Mit første møde med træneren og sportsdirektøren var positivt, og jeg er sikker på, det også bliver positivt at møde mine nye holdkammerater, smiler Zsolt Korcsmar.

I FC Midtjylland glæder Claus Steinlein sig over, at det er lykkedes at tilknytte Korcsmar, som man allerede i vinter var tæt på at hente til klubben.

- Zsolt er en spillende forsvarer, der også kan bruges på den defensive midtbane. Han er god i duellerne, stærk i luften, hurtig og samtidig god på bolden. Han er en meget komplet forsvarsspiller, og samtidig har han en god personlighed, som passer godt ind på holdet, siger sportsdirektøren.

Den ungarske forsvarsspiller, der har en fortid i norske Brann, har en norsk kone og taler derfor sproget. Nu glæder han sig til at blive en del af ulveflokken.

- Jeg ser det som en stor mulighed i min karriere at skifte til FC Midtjylland. Mit første indtryk af klubben er meget positivt, og jeg glæder mig til at begynde. Jeg vil gerne spille så mange kampe som muligt og bidrage til holdet, og så vil jeg gerne vinde titler med FC Midtjylland, siger Korcsmar.

Zsolt Korcsmar, der er hentet på en fri transfer, har fået en 3-årig kontrakt med FC Midtjylland.