02.02.2017, 13:30 | Af: | Foto: Getty Images

Start-11 mod Skive IK

Klokken 14.30 går det løs på Ikast Stadion mod 1. divisionsholdet Skive IK

FC Midtjylland spiller opstartens sidste træningskamp på dansk grund i eftermiddag, inden turen på søndag går til Dubai, hvor holdet kan se frem til en ti-dages træningslejr under varmere himmelstrøg.

Til dagens opgør må trænerteamet se bort fra de tre nytilkomne fra SønderjyskE. Marc Dal Hende blev skadet i en træningskamp for SønderjyskE og er i gang med genoptræningen og forventes ude i tre-fire uger.

Også Janus Drachmann må sidde over i de kommende uger med en lårskade. Til gengæld forventes Simon Kroon så småt at træne med på træningslejren fra næste uge.

- Marc scorede i deres anden træningskamp og måtte udgå med en knæskade. Han er godt i gang med genoptræningen og det samme er Janus. Simon forventer vi kan begynde at træne på træningslejren, siger cheftræner Jess Thorup.

- Det er ikke skader, der bekymrer os. De er inde i et godt forløb med vores sundhedsstab, og det er vigtigt, at de får den tid og ro, det kræver, og så er vi sikre på, at de kommer stærkt tilbage, siger Thorup.

Der er kick-off på Ikast Stadion klokken 14.30, hvor der er gratis entré.

Start-11: Johan Dahlin, Rasmus Nissen Kristensen, Kian Hansen, Kristian Riis, Filip Novak, Rilwan Hassan, André Rømer, Jakob Poulsen, Mikkel Duelund, Gustav Wikheim, Paul Onuachu.

Bænk: Andreas Raahauge, Rasmus Nicolaisen, Jonas Borring, Rafael van der Vaart, Glorie Rutikanga, Mikael Anderson.