21.06.2020, 18:57 | Af: | Foto: Getty Images

Startopstillingen mod AGF

Der er flere nye ansigter blandt de startende elleve, når vi om en time tager imod AGF

Brian Priske og trænerstaben har lavet fire ændring i startopstillingen i forhold til den seneste kamp mod BIF. Paulinho, Tim Sparv, Lasse Vibe og Ronnie Schwartz spiller alle fra start. 

Startopstillingen mod AGF
Jesper Hansen, Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho, Tim Sparv, Jens-Lys Cajuste, Anders Dreyer, Lasse Vibe, Awer Mabil, Ronnie Schwartz.

Bænken
Mikkel Andersen, Marc Dal Hende, Manjrekar James, Rasmus Nicolaisen, Nicolas Madsen, Aral Simsir, Sory Kaba. 

Begrænset adgang for FCM-fans
Med afsæt i Divisionsforeningens retningslinjer for kampafvikling under COVID-19, er det tilladt at have 500 personer på stadion. Der er desværre ikke tale om 500 tilskuere, da alt fra spillerne på de to hold, stab og ledere, dommere, bolddrenge, stewards, tv-produktionen, den arbejdende presse og frivillige indgår i totalen. Det efterlader 300 tilgængelige billetter, som er fordelt mellem fans og sponsorer. 

Læs om proceduren og muligheden for at sikre billet til de kommende hjemmekampe her

Efter fælles aftale klubberne imellem vil fans med tilknytning til de gæstende hold ikke have adgang til kampene i slutspillet. 

Følg kampen
Kampen vises direkte på Canal 9 og Dplay med optakt fra kl. 19:00 og kampstart en time senere. Opgøret kan også følges via Twitter og vores fan app.