18.06.2020, 18:57 | Af: | Foto: Getty Images

Startopstillingen mod Brøndby IF

Dal Hende og Evander er tilbage blandt de startende elleve, når vi om en time tager imod Brøndby

Brian Priske og trænerstaben har lavet to ændring i startopstillingen i forhold til den seneste kamp mod AaB. Evander er tilbage efter karantæne og tager over for Mikael Anderson fra start, mens Dal Hende tager over for Paulinho.  

Startopstillingen mod BIF
Jesper Hansen, Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Marc Dal Hende, Frank Onyeka, Jens-Lys Cajuste, Evander, Awer Mabil, Anders Dreyer, Sory Kaba

Bænken
Mikkel Andersen, Paulinho, Rasmus Nicolaisen, Tim Sparv, Mikael Anderson, Lasse Vibe og Ronnie Schwartz. 

Begrænset adgang for FCM-fans
Med afsæt i Divisionsforeningens retningslinjer for kampafvikling under COVID-19, er det tilladt at have 500 personer på stadion. Der er desværre ikke tale om 500 tilskuere, da alt fra spillerne på de to hold, stab og ledere, dommere, bolddrenge, stewards, tv-produktionen, den arbejdende presse og frivillige indgår i totalen. Det efterlader 300 tilgængelige billetter, som i ugens løb er fordelt mellem fans og sponsorer. 

Læs mere om proceduren og muligheden for at sikre billet til de kommende hjemmekampe her

Efter fælles aftale klubberne imellem vil fans med tilknytning til de gæstende hold ikke have adgang til kampene i slutspillet. 

Følg kampen
Kampen vises direkte på TV3+ og Viaplay med optakt fra kl. 19:00 og kampstart en time senere. Opgøret kan også følges via Twitter og vores fan app.