15.04.2018, 17:00 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

Startopstillingen mod FC Nordsjælland

Når ulvene sparker opgøret mod FC Nordsjælland i gang, er det med flere nye ansigter fra start

Klokken 18:00 sparkes opgøret mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland i gang på Right to Dream Park. 

Til forskel fra ulvenes seneste pokaloptræden i Hobro er Jesper Hansen atter foretrukket i målet, mens Mads Thychosen ligeledes er tilbage i startopstillingen på den højre wingback.

Alexander Munksgaard, der blot har været i aktion to gange i indeværende superligasæson grundet en skade, er foretrukket fra start i den midtjyske defensiv, som desuden består af Erik Sviatchenko og Markus Halsti.

Offensiven byder ligeledes på nye ansigter fra kampens begyndelse. Bozhidar Kraev, der kom ind i pokalkvartfinalen og scorede to mål, starter opgøret, mens der er genvalg til Mikkel Duelund og Artem Dovbyk. 

Der er desuden et interessant navn på bænken til dagens opgør i form af 18-årige Nicolas Madsen, der kan få debut for FC Midtjylland.

Når spillerne går på banen til opgøret mod FC Nordsjælland, vil de bære sørgebind, da klubben i nat mistede en af sine største og mest vellidte fans.

FCM, 3:4:3:
Jesper Hansen - Alexander Munksgaard, Markus Halsti, Erik Sviatchenko - Mads Thychosen, Janus Drachmann, Jakob Poulsen, Andreas Poulsen - Artem Dovbyk, Mikkel Duelund, Bozhidar Kraev. 

Bænk:
Bill Hamid, Tim Sparv, Michael Baidoo, Nicolas Madsen, Rasmus Nicolaisen, Kaan Kairinen, Gustav Wikheim.

Opgøret kan følges på Canal 9 med optakt fra kl. 17:00. Kampen kan desuden følges via FC Midtjyllands app.