17.05.2017, 19:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Startopstillingen mod FCK

Kristian Riis er tilbage i midterforsvaret efter skadespause, og Mikkel Duelund er med efter overstået karantæne. Wikheim erstatter skadet Hassan

FC Midtjylland er klar til en af årets sidste hjemmekamp og en enorm vigtig kamp i jagten på bronzemedaljerne mod de nykronede danske mestre fra FC København.

FC Midtjylland rendte ind i problemer i sidste kamp med et dårligt resultat på 2-5 i Haderslev, og oveni i den afklapsning er der karantæner til både Rasmus Nissen Kristensen, der fik et rødt kort, og Markus Halsti, der trak et gult kort og ligeledes sidder over med karantæne.

Til gengæld er Mikkel Duelund tilbage fra karantæne og træder ind i startopstillingen på midtbanen. Samtidig er Kristian Riis blevet klar efter en skadespause med en knæskade, der har holdt ham ude siden FC Nordsjælland-kampen i 26. spillerunde.

Kristian Riis indtræder i midterforsvaret, hvor han skal styre defensiven sammen med sin gamle akademikamerat Rasmus Nicolaisen.

Rilwan Hassan er desværre ikke blevet klar til kampen, efter han har pådraget sig en skade. Gustav Wikheim erstatter ham på kanten.

André Rømer spiller på højre back i Rasmus 'NK's fravær.

Print-selv-billetter: KØB BILLETTER TIL KAMPEN HER

STARTOPSTILLINGEN MOD FCK:

Johan Dahlin, André Rømer, Kristian Riis, Rasmus Nicolaisen, Filip Novák, Janus Drachmann, Jakob Poulsen, Mikkel Duelund, Gustav Wikheim, Jonas Borring, Paul Onuachu.

På bænken sidder:

Mikkel Andersen, Marc Dal Hende, Kaan Kairinen, Victor Torp, Rafael van der Vaart, Bruninho, Mads Døhr Thychosen.