13.07.2017, 20:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Startopstillingen mod Ferencvaros

Rasmus Nissen Kristensen er tilbage på højre back, og Gustav Wikheim erstatter Simon Kroon på kanten

FC Midtjylland er klar til en vigtig udekamp mod ungarske Ferencvaros, der fløjtes i gang torsdag aften klokken 21.00 på Groupama Arena i Budapest.

Det er første kamp af to i anden kvalifikationsrunde til UEFA Europa League, og ulvene skal have et godt udgangspunkt forud for returkampen i Herning på torsdag den 20. juli klokken 19.00.

KØB BILLETTER TIL KAMPEN HER

André Rømer spillede begge kampe mod Derry City FC fra start på den højre back, men til aftenens kamp har trænerteamet valgt at starte med Rasmus Nissen Kristensen, der netop er fyldt 20 år på højre back. Der bliver også skiftet længere fremme på banen, hvor Gustav Wikheim overtager kanten fra Simon Kroon.

Samtidig er Kian Hansen tilbage i startopstillingen. Den vanlige starter i midterforsvaret får sin første start sammen med Zsolt Korcsmár. De to spillede anden halvleg sammen i Irland mod Derry City FC.

Derudover er der genvalg til de andre spillere naturligvis inklusiv Paul Onuachu, der glimrede med et hattrick i Irland.

Her er startopstillingen:

Jesper Hansen - Rasmus NK, Kian Hansen, Zsolt Korcsmar, Marc Dal Hende - Tim Sparv, Jakob Poulsen, Janus Drachmann, Rilwan Hassan, Gustav Wikheim - Paul Onauchu.

På bænken sidder:

Michael Falkesgaard, Kristian Riis, Filip Novak, André Rømer, Mikkel Duelund, Simon Kroon, Alexander Sørloth.

Du kan følge vores liveopdatering på FC Midtjyllands officielle Twitter-profil.