19.02.2017, 17:00 | Af: Jakob Engelst Nørgaard | Foto: Getty Images

Startopstillingen mod Viborg FF

Ulvene er klar til årets første kamp og årets første derby. Her er de udvalgte ulve, der skal tage sejren hjem over ærkerivalerne fra Viborg FF

FC Midtjylland jagter en derbysejr i årets første kamp på hjemmebane mod Viborg FF.

Kampen spilles på MCH Arena klokken 18.00, og ulvene er klar til dette års første derby.

Med en pause på over to måneder har spillere og trænere haft tid til at forberede truppen til dette øjeblik, hvor Superliga-sæsonen atter skydes igang.

I forhold til afslutningen på sæsonen er der får ændringer i startopstillingen. Kristian Riis træder ind i Patrick Banggaards ved siden af Kian Hansen i midterforsvaret. Samtidig er Mikkel Duelund med fra start på den den centrale midtbane i Rafael van der Vaarts fravær.

Johan Dahlin er blevet småskadet, og han spares til opgøret. I stedet for ham starter Mikkel Andersen i målet, mens Andreas Raahauge er kommet med på bænken.

Startopstillingen mod Viborg FF:
Mikkel Andersen, Rasmus Nissen Kristensen, Kian Hansen, Kristian Riis, Filip Novák, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Mikkel Duelund, Rilwan Hassan, Gustav Wikheim, Paul Onuachu.

På bænken sidder: Andreas Raahauge, Rasmus Nicolaisen, André Rømer, Jonas Borring, Simon Kroon, Mikael Anderson, Bruninho.

Kampen sendes direkte på TV3 Sport 1 med kampstart klokken 18.00.