21.02.2020, 13:01 | Af: | Foto: Getty Images

Statattack: Bliver klogere på aftenens kamp

Vi retter fokus mod aftenens modstander Hobro IK, som vi har et særdeles godt tag på

Vores hidtidige elleve møder med Hobro IK i Superligaen har kastet 29 af 33 mulige point af sig, i form af ni sejre og to uafgjorte. I aften jagter vi sejr nummer ti og her kan du blive klædt på til opgøret. 

Kampstatistik
Den senest kamp mod Hobro sluttede 1-1 på MCH Arena efter to sene mål – aftenens værter har dog aldrig fået point to kampe i streg imod FC Midtjylland. 

Hobro IK har spillet uafgjort i syv af deres ti hjemmekampe i Superligaen i denne sæson. Kun AaB og Brøndby er rejst fra DS Arena med tre point, mens værterne selv har snuppet en enkelt sejr – 2-1 mod FCK.   

Hobro IK har tabt de sidste tre hjemmekampe mod FC Midtjylland i Superligaen, men har formået at score i hver af de opgør. Faktisk har vi lukket mindst et mål ind i de sidste seks Superligamøder med Hobro IK.

Hvis defensiven holder buret rent i aftenens opgør, kan Jesper Hansen noterer sig sæsonens ellevte clean sheet.  

Værternes offensive våben
Babayan er en flittig afslutter; han har således sendt 43 forsøg afsted mod mål med en scoring til følge. Værternes farligste spillere er dog Sabbi og Kirkevold, som begge står noteret for seks træffere i henholdsvis 18 og 20 kampe. 

Mulig klubrekord
Forud for aftenens kamp i Himmerland, har vi vundet vores sidste fem udekampe i Superligaen og hvis den stime forsætter, sætter vi ny klubrekord. Vi har tre gange tidligere haft samme total som nu. 

FCK har all-time rekorden med otte sejre på udebane i træk. 

Køb billet 
Du kan finde din billet til udebaneafsnittet i Hobro HER

Følg kampen
Hvis du ikke kan komme på stadion, kan kampen ses direkte på TV3 Sport med optakt fra kl. 18:00. Opgøret kan også følges via Twitter og vores fan app.