08.03.2020, 10:53 | Af: | Foto: Getty Images

Statattack: Stærkt hjemmehold, stærkt udehold

Her kan du blive opdateret på den indbyrdes statistik og skæve vinkler forud for aftenens kamp

Vi er ubesejrede i de sidste 18 Superligakampe mod Randers FC, hvor vi har taget 16 sejre og spillet to uafgjort. Vi skal helt tilbage til runde 12 i 12/13-sæsonen for at finde den seneste sejr til Kronjyderne – dengang bragte Mads Albæk os i front, inden Jonas Kamper bragte balance i regnskabet. Det afgørende 2-1 mål blev sat ind af Plaffeministeren. 

Stærkt hjemmehold, stærkt udehold
Aftenens værter Randers FC har blot tabt en enkelt kamp på hjemmebane i Superligaen i denne sæson – 0-1 mod F.C. København i runde 6 – og de lyseblå har holdt rent bur i deres sidste tre ligakampe på hjemmebane. 

På fremmed græs er vi fortsat det eneste hold som endnu ikke har tabt en kamp i Superligaen. Det er blevet til ti sejre og en enkelt pointdeling. 

I form
Med sin træffer i sidste runde mod Sønderjyske, står Awer Mabil nu noteret for syv scoringer i sæsonen – det er ét mere end i hele sidste sæson.

Hos hjemmeholdet har den tidligere FC Midtjylland-spiller Andre Rømer skabt 22 chancer for Randers FC. Det er flest af alle i Randers-truppen. 

Ingen adgang for tilskuere

Fredag opfordrede Regeringen til at arrangementer med flere end 1.000 deltagere udskydes eller aflyses, og den opfordring har Divisionsforeningen påbudt klubberne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen at følge, således alle kampe i marts afvikles uden tilskuere for at undgå yderligere spredning af coronavirussen.

Følg kampen
Kampen ses direkte på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 19:30. Opgøret kan også følges via Twitter og vores fan app.