05.03.2018, 23:44 | Af: Mads Hviid | Foto: FC Midtjylland

Stor glæde over 3 point

Mandagens opgør i Silkeborg endte med en 2-1 sejr til Ulvene, som rejste sig efter nederlaget til Brøndby.

Op til kampen havde FC Midtjyllands trænerteam haft fokus på, at holdet skulle komme ud med et power – og de første 35 minutter af første halvleg var på mange parametre på et meget højt niveau. Bolden blev flyttet hurtigt, og FC Midtjylland virkede bedre i tanke og handling. De offensive kræfter med Mikkel Duelund og Gustav Wikheim var konstant pågående, hvilket blandt andet resulterede i et skud på stolpen fra netop Mikkel Duelund efter 10 minutter.

Det ene angreb efter den andet bølgede frem, men der skulle en dødbold til at åbne op. Efter 24 minutter scorede Kian Hansen efter en god bold fra anfører Jakob Poulsen – scoringen blev sat ind ved bagerste stolpe.

11 minutter senere giver endnu en fremragende dødbold en scoring. Mikkel Duelund sætter en god afslutning ind. To mål på to dødbolde. Hele trænerteamet og dødboldstræner Mads Buttgereit jublede naturligvis.

Mod slutningen af første halvleg blev initiativet givet til Silkeborg IF. Men ingen yderligere scoringer.

Det meste af anden halvleg var en krig. Masser af hårde nærkampe og relativt store chancer i hver ende. Silkeborg pressede på, specielt efter reduceringen, der faldt efter 52 minutter. I slutminutterne kunne FC Midtjylland have udbygget scoringen, men efter sidste slutfløjt viste måltavlen fortsat en 2-1-føring til FC Midtjylland, og der var naturligvis meget stor glæde i omklædningsrummet efter kampen.

Tre point til tabellen – og fokus frem mod udekampen mod FC Nordsjælland, der spilles den 11. marts kl. 16.00.