27.09.2019, 13:38 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Stor undskyldning fra Evander

Den 21-årige brasilianer er alt andet end stolt af sin opførsel i slutningen af torsdagens pokalkamp i Sundby Idrætspark

Torsdag aften tabte FC Midtjylland til Fremad Amager i Sydbank Pokalen, og mod slutningen af opgøret, i forbindelse med et frispark til FC Midtjylland, opstod der er en episode med alt for megen tænding mellem Awer Mabil og især Evander.

Allerede kort efter kampen kom en tydelig bevæget Evander til cheftræner Brian Priske for at undskylde sin opførsel, og undskyldningen fulgte FCM-spilleren op dagen derpå.

- Jeg har undskyldt over for holdkammeraterne og hele staben, og samtidig undskylder jeg også over for klubben samt FC Midtjyllands fantastiske fans. Min opførsel og attitude var langt over stregen, og jeg er meget taknemlig for, at staben og holdkammeraterne accepterede min undskyldning, lyder det ydmygt fra Evander.

Han er, som han siger, en fodboldspiller med voldsom passion og vindervilje, men han understreger, at det selvfølgelig ikke på nogen måder undskylder for episoden i Sundby Idrætspark torsdag aften.

- Jeg lavede en stor fejl, jeg fortryder den bitterligt, men med accept fra holdkammerater og stab, vil jeg nu arbejde stenhårdt for at bevise, at det var en éngangsforestilling, siger brasilianeren.

Cheftræner Brian Priske udtalte allerede umiddelbart efter kampen, at sagen blev behandlet internt, og det er den nu blevet.

- Evander har sagt undskyld til alle, og jeg er sikker på, at både han og resten af spillerne er klar over, hvor min grænse er. Både for klubben og mig som leder er det meget langt fra det, vi er og vil være, og som cheftræner er det afgørende for mig, at Evander så klart erkender sin fejl, siger Brian Priske, som har brasilianeren med i truppen til søndagens 3F Superliga-kamp mod OB.

- Alle laver fejl, det skal der være plads til, men jeg accepterer ikke, at Evander eller andre spillere laver noget lignende igen. Han indgår i truppen til den kommende kamp mod OB på lige vilkår med de øvrige spillere. Det er min beslutning, og den er jeg helt tryg ved, slår Brian Priske fast.