31.01.2020, 13:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Daniel Stentz

Sunday Odeh og Victor Dawa lejes ud

2. divisionsklubben Ringkøbing IF får frem til sommeren 2020 glæde af to stærke talenter

Når FC Midtjyllands samarbejdsklub, Ringkøbing IF, i foråret spiller vigtige og afgørende kampe, bliver det med markant forstærkning på holdet.

Sunday Odeh og Victor Dawa, begge 20 år, lejes nemlig ud til 2. divisionsklubben, som glæder sig over tilgangen, og på samme måde er FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen tilfreds med aftalen.

- For det første er det meget glædeligt for os, at vi har et godt og konstruktivt samarbejde med en af vores samarbejdsklubber, og vi ser denne aftale som en rigtig god mulighed for både Sunday og Victor, siger Svend Graversen.

Sunday Odeh og Victor Dawa kom til FC Midtjylland i begyndelsen af 2018 fra FC Ebedei, som er klubbens akademi i Nigeria, og Victor Dawa har allerede prøvet rollen som lejespiller, da han i efteråret 2019 var udlejet til FC Fredericia i 1. division.

- Hos Ringkøbing IF kommer de ind i et stærkt og godt miljø, hvor der venter dem masser af spilletid, hvilket er centralt for spillernes fortsatte udvikling. Derudover er det et ekstra plus for os, at vi vil være tæt på begge spillere med fin mulighed for at følge deres udviklingsplan, siger FC Midtjyllands sportschef.

Ringkøbing IF indleder forårssæsonen i 2. division den 7. marts, hvor vestjyderne på udebane møder fynske Næsby, og vi ønsker Sunday og Victor masser af held og lykke på den jyske vestkyst.