02.09.2016, 15:08 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Svensk City-talent på plads

FCM lejer svensk angrebstalent i Premier League-klub

(Rekrutteringschef Lars Hallengreen sammen med Zacharias Faour)

FC Midtjylland har lejet den 18-årige svenske angriber Zacharias Faour i Manchester City frem til årsskiftet med købsoption.

Den engelske Premier League-klub hentede det svenske talent for næsten af storklubber som Chelsea, Real Madrid og Juventus, men nu ligger fremtiden altså på den midtjyske hede frem til årsskiftet, og lejeaftalen kan blive vekslet til en permanent aftale, da FC Midtjylland har sikret sig en købsoption.

- Jeg så Zacharias første gang, da han var 12 år gammel og spillede for Malmö FF, og sine ungdomsår har han været en af de bedste angribere, jeg har set i den årgang. Nu må vi se, hvor langt han er fra et superligaenivaeu, og hensigten er selvfølgelig at udvikle ham, siger rekrutteringschef i FC Midtjylland Lars Hallengreen.

- Zacharias kommer til Midtjylland for at blive udviklet yderligere og for at kunne tage det sidste step op på superliga-niveau, og det vil vi gøre alt for, at det kommer til at ske, men det er meningen, at han første skal spille reservehold, U19 og Youth League, siger Lars Hallengreen.

Den unge angriber håber på at udvikle sig som spiller under tiden i FC Midtjylland.

- Jeg vil udvikle mig så meget som muligt med henblik på at spille på førsteholdet senere, for jeg har set dem spille, og jeg vil gerne være en del af det på sigt, siger Zacharias Faour, der er født i Malmö men har libanesiske rødder.

- Jeg har set Midtjylland og jeg har hørt meget om FCM, og alt hvad jeg hører er godt.  Og jeg tror, det er godt for min udvikling. Jeg tror på klubben, og de tror på mig, siger Zacharias Faour.