04.11.2018, 23:12 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Sviatchenko er ikke bekymret

Esbjerg fB's sene udligning irriterede og frustrerede dog FCM-forsvareren

Han spillede en ny solid kamp i FC Midtjyllands centrale forsvar, 27-årige Erik Sviatchenko, men selv om han sammen med holdkammeraterne på mange områder leverede en godkendt præstation på Blue Water Arena i Esbjerg, blev det kun til et enkelt point.

Værterne udlignede nemlig til 2-2 dybt inde i overtiden, og ingen jubler over at indkassere en scoring på det tidspunkt.

- Selvfølgelig er det frustrerende og irriterende med den sene udligning, og jeg så den helt ærligt ikke komme. Jeg følte, vi var på vej mod en stensikker 2-1 sejr, sagde Erik Sviatchenko, som kalder Esbjerg-udligningen for en kavalkade af forkerte beslutninger hos FCM-mandskabet - men der er ingen grund til bekymring, mener han.

- Scoringen var tilfældig, og ikke mindst uheldig set fra vores synspunkt, men jeg synes, vi igen havde et godt flow i spillet og producerede flere store chancer, så jeg er overbevist om, at vi buldrer videre i de kommende kampe, sagde Erik Sviatchenko trods den sene skuffelse foran godt 7000 tilskuere i Esbjerg.