06.12.2016, 11:00 | Af: jako | Foto: Getty Images

Talent i top 20 over flest minutter i Europa

Rasmus Nissen Kristensen har bidt sig fast på højre back. Statistik viser, at han er i top 20 over U20-spillere i Europa, der får mest spilletid

Rasmus Nissen Kristensen har mere eller mindre været fast mand på højre back, siden han fik chancen i Nordsjælland tilbage i marts.

Han har spillet 91 procent af alle FC Midtjyllands Superligaminutter i perioden fra 1. juli 2016 til den 30. november 2016. Det fremgår af en statistik, som Internation Centre for Sports Studies' Football Observatory har lavet. Statistikken kan du finde ved at klikke her.

SE OGSÅ: Har du set portrættet af Rasmus NK, hvor vi følger ham i gennembrudet? Find det her

De eneste kampe, som Rasmus 'NK' ikke har spillet fuld tid i i dette efterår er udekampen mod OB og den efterfølgende udekamp mod AGF, hvor han blev indskiftet i det 62. minut.

Kun fire spillere har spillet samtlige minutter i den opgjorte periode. Her er tre ud af fire spillere målmænd, mens den sidste er midterforsvar.

Rasmus NK er dermed med afstand den U20-spiller, der har spillet flest minutter i Superligaen. Den næste på listen er FC Nordsjællands Andreas Skovgaard med 65 procent af alle minutter.

Statistikken er ført over de 31 største ligaer i Europa, og spillerne er alle enten 97'ere eller 98'ere.

FCM TV: SE ELLER GENSE DET STORE PORTRÆT AF RASMUS NK: 'FRA DEBUT TIL KONTRAKT'.