16.07.2017, 20:58 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Thorup: Brøndby fortjener sejren

Q&A med Jess Thorup efter kampen: "Brøndby var bedre end os". Cheftræneren ser fremad mod Ferencvaros på torsdag

Hvordan ser du kampen?

- Brøndby kommer ud som vi kender dem. De har fuld gas på, og vi forberedt på det. Vi ville gerne spille forbi på siderne og i dybden. Når det lykkedes så vi, at vi skabte chancer, men vi mangler skarpheden. Det gjort Brøndby ikke. Derfor går vi til pausen nede 2-0. Vi bliver enige om at gøre det bedre i pausen og vi vil skifte ind efter et kvarters tid og ændre momentum, men det lykkes ikke.

- Vi må lægge os fladt ned og sige, at Brøndby er bedre end os i dag, og det er vi ikke tilfredse med, men det er fakta. Og jeg må tage en del af øretæverne i forhold til resultatet. Jeg skiftede seks mand i startopstillingen i forhold til i torsdags. Jeg føler, vi har en bred og god trup, og der skal være mulighed for at lave noget rotation. Det lykkedes ikke i dag, og det er jeg ærgerlig over.

 

Er resultatet 4-0 retvisende?

- Brøndby vinder fortjent. Om det skulle være med et mål mere eller et mål mindre, det skal jeg ikke vurdere på, men de vinder i hvert fald fortjent.

 

Næste kamp venter på torsdag. Hvordan rejser I jer til den?

- Det positive er jo, at der er en kamp på torsdag, så vi skal ikke gå og ærgre os alt for meget over det her, for vi skal være klar allerede i morgen på træningsbanen for at forberede os til torsdagens kamp. Vi er nødt til at kigge fremad, og det bliver vigtigt. Der venter en svær kamp og et giftigt ungarsk hold, der kommer til Danmark for at se, om de kan drille os. Og hvis vi spiller på samme niveau rent defensivt, som vi gjorde i dag, så kan vi få problemer. Så vi skal have kigget os i spejlet, og så skal vi ud at levere en helt anden indsats på torsdag, så vi kommer videre i Europa, for det er et af vores helt store mål.

 

Det var en sen kamp torsdag og en flyvetur hjem fra Ungarn. Sidder den tur i benene?

- Det gør den selvfølgelig, men det er ingen undskyldning. Brøndby spillede også i torsdags, godt nok på hjemmebane og var fri for at rejse. Vi har prøvet at forberede os bedst muligt ved at tage tidligt herover, hvor vi har været på et hotel, og spillerne har hvilet sig op til kampen. Men det lykkedes jo ikke, og så må vi kigge tilbage og se, hvad vi kan gøre bedre, og så kigge fremad og forbedre det.