11.07.2017, 18:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Thychosen udlejes til AC Horsens

Mads Døhr Thychosen udlejes i et halvt år til AC Horsens

Mads Døhr Thychosen skal spille Superligafodbold for AC Horsens i den kommende halvsæson.

FC Midtjylland har en stor og bred trup, og der er stor konkurrence på alle pladser. Det er en af årsagerne til, at Mads Thychosen søger væk for en kort stund.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme ned og spille noget fodbold og komme ned og give den gas. Det er selvfølgelig planen, at jeg skal her tilbage til FC Midtjylland, men lige nu glæder jeg mig bare til at komme derned og spille fodbold, siger Mads Thychosen.

Akademispilleren Mads Thychosen har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2021, og hans lejeaftale med AC Horsens ophører ved årsskiftet.

Mads Thychosen har spillet angriber og kant i sin ungdomstid i FC Midtjylland, men i de seneste måneder er den tidligere akademispiller blevet omskolet til at spille højre back; en position, hvor truppen i FC Midtjylland i forvejen indeholder Rasmus Nissen Kristensen, André Rømer og Alexander Munksgaard.

- Jeg håber, jeg kommer til at spille en hel masse, og jeg vil starte inde. Det er det, jeg skal ned at kæmpe for. Der er måske lidt kortere vej dernede, end der er her i FC Midtjylland, siger Mads Thychosen.

Den administrerende direktør i FC Midtjyllad glæder sig ligeledes over lejeaftalen.

- Vi har stor konkurrence. Det har vi på alle pladser, og sådan skal det være i FC Midtjylland. Derfor er det en god ting, at vi kan sende Thychosen til AC Horsens, så han kan udvikle sit spil. Og så er vi stolte af, at vi kan producere dygtige spillere fra akademiet, som andre superligaklubber har interesse i, siger administrerende direktør Claus Steinlein.

Mads Thychosen fyldte 20 år den 27. juni, og han har spillet i fem officielle kampe for FC Midtjylland.