31.08.2016, 19:30 | Af: | Foto: Getty Images

Tidligere superligabomber skifter til FCM

Brasilianske Bruninho er lejet for resten af sæsonen

FC Midtjylland forstærker sig offensivt. Klubben har hentet den tidligere superligabomber Bruninho, der i 15 kampe for FC Nordsjælland scorede imponerende ni mål. Det sendte ham allerede efter et halvt år i Alka Superligaen til den kinesiske klub Guangzhou R&F for et stort million-beløb.

Men nu kan de midt- og vestjyske fodboldfans altså se frem til at opleve den brasilianske angribers målfarlighed på MCH Arena og stadions rundt omkring i landet. FC Midtjylland har nemlig lejet Bruninho for resten af sæsonen.

- Han blev på kort tid en superligaprofil og gjorde en forskel. Nu har vi fået mulighed for at leje ham, og det ser vi som en god mulighed til at give vores offensive spil noget uforudselighed og målfarlighed, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Bruninho er en spiller, som kan gøre en forskel på egen hånd, men som samtidig er en holdspiller, så han passer godt ind i det, vi har ledt efter, uddyber Steinlein.

Bruninho fik sit gennembrud i dansk fodbold for HB Køge, inden turen gik til Alka Superligaen og FC Nordsjælland, hvor han bragede igennem med ni mål i 1129 superliga-minutter.