09.08.2018, 22:53 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

To Onuachu-mål sikrede sejren i Wales

En 2-0 sejr skaffede de danske mestre et godt udgangspunkt inden returkampen mod The New Saints

FC Midtjylland havde torsdag aften ikke de store problemer med at sikre sig en sejr i Europa League-kvalifikationen.

På Cardiff City Stadium i Wales vandt gæsterne med sikre 2-0, og det blev et opgør, hvor der aldrig var tvivl om kampens udfald. Dermed står de danske mestre med et godt udgangspunkt inden returkampen på MCH Arena om en uge.

De to scoringer sørgede Paul Onuachu for - og begge gange var det efter præcise hjørnesparksbolde fra anfører Jakob Poulsen.

The New Saints havde ikke ambitioner om at underholde et begrænset antal tilskuere - værterne stillede sig dybt i banen, og så var det op til FC Midtjylland at bryde den massive defensiv ned.

Det lykkedes som nævnt to gange på hjørnespark, men der var undervejs optræk til flere chancer og yderligere scoringer, men det blev ved 2-0 ved kampens afslutning.

Jakob Poulsen indtog sin sædvanlige styrende rolle, mens både Mikkel Duelund og Awer Mabil udfordrede den walisiske defensiv flere gange i løbet af kampen.

I anden halvleg sendte cheftræner Jess Thorup Joel Andersson og Ayo Simon Okosun på banen, og Mayron George kom ligeledes på banen, da han afløste den dobbelte målscorer Paul Onuachu.

Returkampen spilles på MCH Arena torsdag den 16. august klokken 19.00.