31.08.2019, 13:15 | Af: | Foto: Getty Images

Topbrag i Herning: Se truppen mod Brøndby IF

I morgen aften gæster Brøndby IF MCH Arena og her kan du se vores 18 kampaktuelle spillere til opgøret

Der er garanti for høj intensitet og masser af mål, når vi møder Brøndby IF og i morgen står vi ansigt til ansigt med sidste sæsons duellanter fra pokalfinalen for første gang i den nye sæson af 3F Superligaen. De gulklædte fra Vestegnen indtager rækkes tredjeplads med 13 point - seks færre end os. 

Inden kampstart siger vi farvel til vores anfører og klublegende Jakob Poulsen, så sørg for at komme på MCH Arena i god tid, så vi sammen kan give ham det farvel - eller på gensyn - som han fortjener. 

Trupnyt
Trænerteamet har foretaget én ændring i truppen i forhold til den seneste kamp mod SønderjyskE. Vores brasilianske angriber Junior Brumado er igen fit og aktuel til opgøret. Ud glider Artem Dovbyk. 

FC Midtjyllands trup
1. Jesper Hansen
3. Tim Sparv
6. Joel Andersson
9. Sory Kaba
10. Evander
11. Awer Mabil
14. Alexander Scholz
20. Rasmus Nicolaisen
28. Erik Sviatchenko
29. Paulinho
31. Mikkel Andersen
34. Mikael Anderson
38. Frank Onyeka
40. Jens-Lys Cajuste
44. Nikolas Dyhr
45. Gustav Isaksen
74. Junior Brumado
88. Gustav Wikheim

Der er allerede solgt over 11.000 billetter, så hvis du endnu ikke har sikret dig billet til opgøret, kan du skynde dig og finde din plads HER

Hvis du ikke kommer på MCH Arena, kan kampen ses direkte på TV3+ med optakt fra kl. 17:30. Opgøret kan også følges via FC Midtjyllands Twitter og fan app, hvor du bl.a. kan stemme på kampens spiller.