28.03.2019, 16:49 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Trænerskiftet betyder intet for FCN

Lørdag eftermiddag skydes mesterskabsslutspillet i gang, og på MCH Arena sker det med besøg af FC Nordsjælland

Når FC Nordsjælland løber ind på MCH Arena lørdag eftermiddag, står der en ny mand i spidsen for holdet på sidelinjen.

Kasper Hjulmand er frem til udgangen af juni konsulent i klubben, mens Flemming Pedersen har overtaget den styring, som han alligevel skulle overtage efter sommerferien, og spørgsmålet er så, om FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen betragter trænerskiftet som en fordel eller en ulempe.

- Det gør ingen forskel, lyder den umiddelbare kommentar fra Kenneth Andersen.

- FC Nordsjælland er en klub, som er gennemsyret af den strategi og fodboldfilosofi, som der nu engang er valgt, og Flemming Pedersen har været en del af det i mange år, så jeg er sikker på, at trænerskiftet ikke får indflydelse på lørdagens kamp, siger Kenneth Andersen.

Sidst de to klubber mødtes på MCH Arena, endte det efter en underholdende kamp 3-3 - og det var et opgør, hvor gæsterne var bedst i den første halvdel, mens FC Midtjylland trykkede på efter pausen og faktisk skaffede sig chancer til at tage alle tre point.

- Jeg ser ikke anderledes på det opgør, end jeg gjorde kort efter kampen. FC Nordsjælland gjorde i den grad ondt på os - især i første halvleg, men jeg mener stadig, at vi lavede fejl, som gav dem mulighederne for at gøre ondt på os. Derfor har vi da også en plan om at udrydde de fejl, siger Kenneth Andersen smilende.

Normalt er det underholdende og som oftest målrigt, når de to klubber møder hinanden, men det er der ifølge FC Midtjylland-cheftræneren en ganske naturlig forklaring på.

- Det hænger sammen med holdenes grundlæggende indstilling. Vi vil begge fremad, og mindsettet er offensivt hos begge klubber. Det giver som regel kampe med mange chancer og mål, siger Kenneth Andersen, som stadig husker sin Superligadebut som cheftræner.

Det var i Farum og endte med en 4-1 sejr over FC Nordsjælland.

Lørdag står han over for dem igen - klokken 16.00 fløjtes mesterskabsslutspillet i gang.