01.07.2019, 18:32 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Trænerstaben kommer tættere på startopstillingen

Træningslejren i Polen har mange formål for FC Midtjylland – blandt andet fortsætter arbejdet med holdets defensiv

FC Midtjyllands Superligatrup og -stab befinder sig i øjeblikket i Polen, hvor de i Poznan forbereder sig til den kommende sæson.

Der venter to træningskampe og en stribe træninger, så der skal nok blive brug for alle kræfter blandt de 27 spillere, som er med i Polen.

- Vi havde mange i spil mod Esbjerg fB inden afrejsen til Polen, og det bliver noget i samme stil mod Vitesse i den første træningskamp hernede. Det er fint, at vi kan fordele belastningen, for det giver mulighed for at gennemføre intense træningspas i løbet af ugen, siger cheftræner Kenneth Andersen.

Han understreger dog, at trænerstaben selvfølgelig også har øje for, hvem der gør sig bedst til i forhold til Superligapremieren.

- En træningslejr er også en mulighed for at komme tættere på holdet, der skal spille Superliga-fodbold om kort tid, og sådan bliver det også for os. Derfor vil vi nok ikke skifte så meget ud i den sidste testkamp mod Lech Poznan, siger Kenneth Andersen, som skal gøre FCM-mandskabet klar til sæsonpremieren fredag den 12. juli, hvor Esbjerg fB gæster MCH Arena.

Cheftræneren kalder de første 14 dage efter sommerferien for vellykkede, og han er tilfreds med, at der nu er samling på alle spillere igen.

- Alle er bevidste om, at der naturligvis kan ske ting i løbet af transfervinduet, men vi fokuserer på det videre arbejde med vores defensiv, og så bruger vi også tid og ressourcer på det offensive i løbet af træningslejren, siger Kenneth Andersen, som ligeledes sætter pris på, at der på træningslejren er tid til at lave andre tiltag, fordi spillerne er samlet i alle døgnets 24 timer.

- Den del spiller også en væsentlig rolle for os, slår FC Midtjylland-cheftræneren fast.

Tirsdag får Kenneth Andersen efter planen et nyt ansigt at forholde sig til i truppen, da Paulinho for første gang møder sine nye holdkammerater efter skiftet fra brasilianske Bahia.