14.06.2019, 12:30 | Af: | Foto: Getty Images

Træningsopstart 19/20: Få overblikker her

FC Midtjylland indleder den nye sæson med første træningsdag den 17. juni - og der venter en træningslejr i Polen i den første uge af juli

Ferien for spillerne og staben omkring holdet nærmer sig enden, de samles nemlig igen mandag den 17. juni, hvor der traditionen tro indledes med tests af spillernes fysiske formåen.

I den første træningsuge skal spillerne torsdag den 20. juni ud i landet for at træne ungdomsspillere i en række af FC Midtjyllands samarbejdsklubber, og det er en dag, som har stor værdi for såvel samarbejdsklubber som FC Midtjylland.

Fredag den 28. juni venter den første træningskamp, og det bliver en gentagelse af sæsonens sidste kamp, da FCM-mandskabet møder Esbjerg fB i Gauerslund - opgøret fløjtes i gang klokken 18.00.

Søndag den 30. juni rejser FC Midtjylland på træningslejr, og i år er destinationen Poznan i Polen, og her venter der blandt andet træningskampe mod hollandske Vitesse Arnhem og Lech Poznan fra Polen.

Søndag den 7. juli returnerer FCM-truppen igen til Danmark, og så er der en uges tid til at finpudse de sidste detaljer, inden en ny sæson fløjtes i gang.