19.10.2017, 17:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Truppen mod AC Horsens

Rilwan Hassan er ude med en forstuvet ankel efter en hård tackling mod SønderjyskE

FC Midtjylland er klar til at tage imod AC Horsens, der kommer på besøg til første kamp af 13. spillerunde i Alka Superligaen fredag aften klokken 19.00.

Rilwan Hassan er ikke blevet klar til kampen, efter han blev skiftet ud i begyndelsen af første halvleg under kampen mod SønderjyskE med det, der viser sig at være en forstuvet i ankel.

- Han forstuvede anklen i en voldsom tackling, men heldigvis viste scanningen, at det kun er en forstuvning af anklen, så vi håber på, at han er hurtigt tilbage, siger cheftræner Jess Thorup.

Derudover er Tim Sparv er tilbage efter at have afsonet karantæne, og derudover er Simon Kroon og Rafael van der Vaart fortsat ude med hjernerystelse.

FC Midtjylland har spillet seks hjemmebanekampe i denne sæson af Alka Superligaen, og her er det blevet til fem sejre og en enkelt uafgjort med en målscore på 18-7. Dermed er FC Midtjylland fortsat ubesejrede på hjemmebane i denne sæson.

- I samarbejde med vores trofaste fans er vi ved at bygge det fort op, som bliver grundstenen til, at vi skal blande os i toppen af ligaen. Vi er inde i en rigtig god stime både hvad angår stemning på tribunerne og resultater på banen, siger Jess Thorup.

KØB BILLETTER TIL KAMPEN FCM - AC HORSENS PÅ MCH ARENA FREDAG KLOKKEN 19.00

TRUPPEN MOD AC HORSENS:

1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Markus Halsti
7. Jakob Poulsen
9. Janus Drachmann
11. Jonas Borring
15. Bozhidar Kraev
19. Alexander Sørloth
22. Mikkel Duelund
31. Michael Falkesgaard
33. Paul Onuachu
40. Andreas Poulsen
43. Rasmus Nissen Kristensen
70. Filip Novák
88. Gustav Wikheim

Kampen sendes direkte på TV3 Sport 1.