20.05.2018, 17:30 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

Truppen mod AC Horsens

Jess Thorup og co. har udtaget truppen til guldbraget mod AC Horsens mandag aften

Trænerteamet har udtaget sæsonens sidste trup til et brag af en guldfinale mod de gulblusede fra AC Horsens.

Til ulvekrigernes sidste træningspas forud for mandagskampen var over 300 midtjyske fans mødt op i Ikast for at vise den opbakning, spillerne har i ryggen. En flot gestus der var meget værdsat blandt trænere og spillere.

- Det var en fed oplevelse for såvel trænere som spillere, at fansene havde valgt at møde op og vise opbakningen til det, vi står foran sammen. Vi glæder os til at rykke den atmosfære, de skabte, ind på MCH Arena i morgen, hvor vi får brug for vores 12. mand, fastslår cheftræner Jess Thorup.  

Kampens betydning er der vist ikke nogen, der er i tvivl om, og cheftræneren understreger, at det fulde fokus er på at gøre arbejdet færdigt mod et stærkt Horsens-mandskab.

- Vi kommer fra fire sejre, og det har gjort, at vi har tilspillet os chancen for at tage det danske mesterskab. Vi vil gøre alt for at komme i mål, men arbejdet er langt fra gjort færdigt endnu. Det bliver en ufattelig spændende kamp, som vi glæder os helt vildt til at spille på et fyldt MCH Arena med støtte fra fansene, som kan hjælpe os i mål, siger Thorup. 

Har du ikke sikret billet til kampen, kan du se opgøret og opleve stemningen ved et storskærmsarrangement foran Jyske Bank Boxen. Læs mere her.

Truppen mod AC Horsens:
1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Markus Halsti

7. Jakob Poulsen
9. Janus Drachmann
13. Alexander Munksgaard
15. Bozhidar Kraev
16. Bill Hamid
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
25. Bubacarr Sanneh
26. Artem Dovbyk
28. Erik Sviatchenko
33. Paul Onuachu
38. Frank Onyeka
40. Andreas Poulsen
88. Gustav Wikheim

Kampen vises på TV3+ med optakt fra klokken 16:00. Følg desuden opgøret via FC Midtjyllands app.